Φαίνεται πως η σειρά «Σασμός», επιστρέφει ακόμα πιο εκρηκτική, με τον Αντρέα να βρίσκεται αντιμέτωπος με όλους, εξαιρουμένου ενός ατόμου.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα της σειράς Σασμός

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Αντρέας σ Άνω Ποριά, άναψε φωτιές και μία σειρά από διαμάχες άρχι μεταξύ των Βρουλακηδών και των Σταματάκηδων, με αποτέλεσμα να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Συνειδητοποιώντας ότι οι σχέσεις τους ταράχτηκαν με την άφιξη του, όλοι στρέφονται εναντίον, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειάς του.

Ο αδερφός του, ο Τηλέμαχος, του λέει πως τον καταλαβαίνει, αλλά δεν θα τον υποστηρίξει πλέον στα σχέδια του. Μέχρι και η γιαγιά Ειρήνη τον τρέπει να εγκαταλείψει την Κρήτη, λέγοντάς του πως μπορεί να μην τα ξαναπούν ποτέ ξανά.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος να του μιλήσει και να τον στηρίξει, αλλά ο Αντρέας, που προσπαθεί να του αρπάξει χρήματα, τον κάνει να το μετανοιώνει.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει μόνο ένας που τον στηρίζει, και αυτή είναι η . Του λέει ότι τα συναισθήματα φιλίας που νιώθει για εκείνον είναι πιο βαθιά απ' ό,τι ο ίδιος της ζητάει. «Σου είχα πει από την αρχή ότι δεν είμαι εδώ για ερωτικές σχέσεις, οπότε μην με επις γι' αυτό», του τονίζει.