Η Μαργέτα αφήνει όλη της την περιουσία στην νύφη της… Διαβάστε πρώι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Στο Κιάρι, μια μεγάλη ανατροπή συγκλονίζει και φέρνει και πάλι τα πάνω κάτω στη ζωή του Ιάσονα. Η επίσκεψη του δικηγόρου της όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την Αλεξ, η οποία καλείται να ανοίξει τη διαθήκη της πεθεράς της, φέρνοντας τη σε ένα δίλημμα. Κι αυτό γιατί η Μαργέτα αφήνει τα πάντα σε εκείνη.

Ο Ιάσονας, ήδη σε δύσκολη θέση, βρίσκεται αντις με μια ακόμη απώλεια, καθώς χάνει την τελευταία του για να ξανά σταθεί στα πόδια του, ενώ η Αλεξάνδρα, έρχεται σε άβολη θέση με όλη την κατάσταση. «Γιατί να το κάνει αυτό;», ρωτάει τον Μάρκο, ο οποίος με σιγουριά της απαντάει: «Η Μαργέτα σου άφησε όλη της την περιουσία για να σε κρατήσει για πάντα στο Κιάρι».

Το ζευγάρι αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει. Από τη μια, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον τους χωρίς περιορισμούς, ενώ από την άλλη, η Αλεξάνδρα νιώθει την ευθύνη να μην αδικήσει τον Ιάσονα, καθώς η περιουσία ουσιαστικά δική του.

Την ίδια στιγμή, ο θάνατος ενός σημαντικού προσώπου ενώνει ακόμη περισσότερο τη Χαρά και τον Μίλτο, ενώ η Μυρτώ, αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα ενός άπιστου γάμου, συνειδητοποιεί το λάθος της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi , ένα τρομακτικό γεγονός συμβαίνει έξω από το σπίτι της Κηφισιάς, όπου δύο άνδρες κουβαλούν ένα πτώμα.