Σήμερα, ο Γιάννης Στάνκογλου, προσκλημένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ανέφερε στοιχεία α το ρόλο που ερμηνεύει, του Πανόπουλου, στην δραματική σειρά «Το Ναυάγιο».

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε ότι ο χαρακτήρας του Ιπποκράτη θα εξελιχθεί σε ακόμα πιο σκοτεινός καθώς η εξέλιξη της σειράς θα προχωρά. Σχετικά με το ενδεχόμενο η Ειρήνη να αποκαλύψει την πιο σκοτεινή πλευρά του, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε:

«Νομίζω πως ναι, κάποια στιγμή θα το μάθει. Όλα τελειώνουν με κάποιο τρόπο. Την αγαπάει πραγματικά την Ειρήνη, αλλά τι σημαίνει πραγματικά αυτό; Ο Ιπποκράτης είναι καταπιεστικός. Ο Ιπποκράτης έχει καταλάβει ότι η Ειρήνη δεν αγαπάει, αλλά πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό. Νομίζω πως ναι, θα το τέλος και η Ειρήνη θα μάθει το μεγάλο του Ιπποκράτη».

Οι αποκαλύψεις οδηγούν την Σούλα στο έγκλημα

Στα επόμενα εσόδια της σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο», έρχεται μια μεγάλη αποκάλυψη που θα βρει στο επίκεντρο τη Σοφούλα, η οποία θα κλονιστεί.

Η Σοφούλα οδηγείται σε ένα σκοτεινό μονοπάτι, αφού, όπως αποκάλυψε η Ζαχαρένια Πίνη, η που ενσαρκώνει τον ρόλο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό TiVi σίριαλ, η Σοφούλα είναι ικανή να φτάσει ακόμα και στο έγκλημα για να εκδικηθεί για τον χαμό του αδελφού της, αισθανόμενη μοναξιά αλλά και φόβο.