Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γ της Ελιάς», όπως ήδη σας έχουμε κάνει γνωστό, η Χάιδω θα βρεθεί από τα κάγκελα της ς. Τώρα ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε και τον λόγο που θα αυτό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο εφιάλτης ξεκινά όταν μαθαίνει από τον Μιλτιάδη ότι ο ίδιος και ο είναι αδέλφια του Στέλιου, τον οποίον εκείνη είχε σκοτώσει κάποτε για να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης της και ότι ο Βαφέας σχεδιάζει να σκοτώσει τον Φίλιππο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, τρέχει να σώσει τον γιο της, όμως ο Βαφέας έχει ήδη πυροβολήσει τον Φίλιππο και ετοιμάζεται να τον αποτελειώσει. Τότε, λοιπόν, η Χάιδω αντιδρά αστραπιαία, εκτελώντας εν ψυχρώ τον Σωτήρη με την καραμπίνα της και σώζοντας τον γιο της από τον βέβαιο θάνατο. Αμέσως μετά, ο Φίλιππος διακομίζεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα του συλλαμβάνεται.

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να την καλύψει από τον νόμο, φοβούμενος ότι θα καταλήξει στη φυλακή για πάντα, ενώ ο Λυκούργος, παρόλο που βρίσκεται δίπλα της, αρχίζει να έχει αμφιβολίες. Τα νέα γρήγορα εξαπλώνονται στη Μάνη, με όλους να ανησυχούν για το μέλλον της Χάιδως.

Οι μέρες περνούν με εφιαλτικό τρόπο. Ο Φίλιππος από τύψεις που η μητέρα του έγινε φόνισσα για χάρη του, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί να μάθει από τη Χάιδω τον λόγο πίσω από την επιθυμία του Σωτήρη για εκδίκηση. Αρχικά, εκείνη αποφεύγει να του αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά στη συνέχεια λυγίζει και ομολογεί τα εγκλήματά της.

Ο δικηγόρος σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η σύζυγός του έχει σκοτώσει άλλες δύο φορές και της δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τη σχέση . Η Χάιδω καταρρακώνεται και υποφέρει χωρίς τον άντρα της και τον παρακαλεί να επανασυνδεθούν, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος και της ανακοινώνει ότι ο χωρισμός τους είναι αμετάκλητος.

Ωστόσο, προκειμένου να την προτεύσει από τον έξω κόσμο, κρατά κρυφή την απόφασή του να την εγκαταλείψει. Όταν ο Φίλιππος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, εξιτήριο από το νοσοκομείο, συναντά την Ισμήνη και της ζητά να επέμβει για να συμφιλιώσει τους τους, αγνοώντας τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό τους.