Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω οβολεί τον Σωτήρη και συλλαμβάνεται… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω με χειροπέδες στο κρατητήριο

Οι προχείς εξελίξεις στην δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» προβλέπονται συγκλονιστικές, με τον Φίλιππο να βρίσκεται αιμόφυρτος μέσα στα κτήματα, αφού δέχεται την σφαίρα που φέρει το βάρος της .

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει σς πορτοκαλεώνες, ενώ ο βρίσκει την ευκαιρία που αναζητούσε και τον πλησιάζει, κρατώντας ένα όπλο στο χέρι. Τον κοιτά στα μάτια και του λέει: «Με λένε Σωτήρη Βαφέα, σου λέει κάτι αυτό;» και ετοιμάζεται να πατήσει την σκανδάλη.

Στο , ο Μιλτιάδης αποφασίζει να μιλήσει στη Χάιδω για το αδιέξοδο που φαίνεται να επικρατεί, και εκείνη αντιλαμβάνεται την επείγουσα ανάγκη δράσης. Παίρνει λοιπόν την καραμπίνα της και τρέχει προς τους πορτοκαλεώνες με σκοπό να αποτρέψει το φονικό.

Όταν φτάνει στα χωράφια, διαπιστώνει ότι ο Σωτήρης έχει ήδη πυροβολήσει τον Φίλιππο και είναι να τον αποτελειώσει. Θέλοντας να προστατέψει τον γιο της από σίγουρο θάνατο, αναγκάζεται να ανοίξει πυρ του Σωτήρη προτού αυτός προλάβει να βλάψει τον γιο της. Την ίδια ώρα, η αστυνομία αφτάνει στο σημείο.

Ο Φίλιππος μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω συλλαμβάνεται και οδηγείται με χειροπέδες στο κρατητήριο. Άραγε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα από εδώ και πέρα και ποιος θα φέρει την ευθύνη για τον φόνο;