Η Στάσα βρίσκεται μαζί με την Ιουλία, που ετοιμάζεται ως νύφη. Η μητέρα της Ιουλίας είναι γεμάτη υπερηφάνεια και την επαινεί για την ομορφιά της νύφης.

Διαβάε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ωστόσο, η Ιουλία νιώθει ανήσυχη και ρωτά τη μητέρα της για το πώς θα να πείσει τον Γιωργίκη ότι το που φέρει είναι δικό του. Η μητέρα της της δίνει ένα ματωμένο ρούχο και της λέει να το χρησιμοποιήσει όταν έρθει η ώρα και ο Γιωργίκης να είναι μεθυσμένος.

Ο γάμος πραγματοποιείται, και το γλέντι είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο Γιωργίκης νιώθει ευτυχισμένος που παντρεύεται την όμορφη Ιουλία, και το πάρτι συνεχίζεται με μουσική και χορό. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, η Ιουλία νιώθει ξαφνική , αλλά η μητέρα της τη ει και την καλύπτει, λέγοντάς τους ότι είναι από τη συγκίνηση και την κούραση της .

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, η υποψιάζεται ότι η αδιαθεσία αυτή δεν είναι τυχαία. Όταν το πάρτι φτάνει στο τέλος του, η Ιουλία και ο Γιωργίκης ανεβαίνουν στο δωμάτιό τους.

Ο Γιωργίκης είναι μεθυσμένος και δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια του. Η Ιουλία μεταλλεύεται την κατάστασή του και υλοποιεί το σχέδιο που της είχε δώσει η μητέρα της. Κάνει τα πάντα ώστε ο Γιωργίκης να πιστέψει ότι έχουν περάσει μια πολύ έντονη νύχτα.