Η παραλία: Ο Καραχάλιος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαρία και της εκφράζει τη συμπάθεια αισθάνεται για . Η στιγμή αυτή γίνεται αφορμή για μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ τους.

Ο Διονύσης και ο αποφασίζουν να επισκεφθούν το καφενείο του Σήφη, όπου ξεκινάνε μια συζήτηση με το μέλλον του γαμπρού και της Υπατίας. Ο Λοΐζος αντιμετωπίζει διλήμματα σχετικά με την έγκριση του σχεδίου που παρουσιάστηκε από τον Αρχοντάκη.

Η Υπατία και ο Γιώργος αποφασίζουν να κάνουν την πρώτη τους βόλτα ως ζευγάρι και επισκέπτονται τη γραφική παραλία των Ματάλων. Εκεί, απολαμβάνουν τις χαλαρωτικές στιγμές τους, αλλά το μυαλό της Υπατίας είναι στον και στην υπέροχη μέρα που είχαν μαζί.

Ο Πιτ, αντιμετωπίζοντας τον πόνο της της αγαπημένης του, μοιράζεται τα συναισθήματά του με τη Νάταλι. Αυτή η συζήτηση αποτελεί μια ευκαιρία για να εκφράσει τα συναισθήματα που έχει κρατήσει μέσα του.
Η ένταση ανάμεσα στην Καίτη και τον σύζυγό της κλιμακώνεται, δημιουργώντας έντονες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τον Παύλο.

Στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αγαπημένη του, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απροσδόκητη των γεγονότων. Ο μικρός γιος του Αρχοντάκη βρίσκεται σε δύσκολη και χρειάζεται επειγόντως τη βοήθεια του Χάρι.