Το Famagusta του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου συστήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι τηλεθεατές αποθέωσαν το περιεχόμενο της σειράς και τους ς δίνοντας ήδη από την πρεμιέρα υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Η νέα σειρά του Mega συνεχίζεται αυτή την Κυριακή με το δεύτερο επεισόδιο στο οποίο η ακόμη περισσότερο και φέρνει στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι.

Η οικογένεια Σέκερη είναι αναστατωμένη από την εξαφάνιση της Ελένης. Η Δάφνη την αναζητά στο σπίτι του Μάικλ και εκεί μαίνει ότι είχε σχέση με κάποιον παντρεμένο.

Στο μεταξύ τα που βρίσκει η αστυνομία στο σπίτι του Μάικλ τον καθιστούν ως κύριο ύποπτο. Εκείνος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία ενώ και η Χριστίνα αμφι για την ενοχή του. Ο Αντρέας της υπόσχεται να ερευνήσει την υπόθεση.

Η Μαίρη επισκέπτεται την αδελφή της και μητέρα του Μάικλ, Σοφία, στο Λονδίνο. Εκεί μαθαίνουμε πως κατέληξε ο Μάικλ στα χέρια της στην τουρκική εισβολή.

Ο Μάικλ τελικά συλλαμβάνεται και η Κατερίνα ενημερώνει τη Σοφία την ώρα που συνεχίζει μόνη της τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ. Η Σοφία σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ συναντά τη Χριστίνα και κάπως έτσι η θετή και η βιολογική μητέρα του Μάικλ συναντιούνται πρώτη χωρίς όμως κάποια από τις δυο τους να το ξέρει.

Δείτε όσα θα δούμε στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Ο Θοδωρής ομολογεί τον φόνο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή σώζει Τζανή – Μεταξία από την αποκάλυψη πως είναι ζευγάρι

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης χάνει το νεφρό του και χαροπαλεύειSource link