Οι Πανθέοι Επόμενα Επεισόδια: Όσο η μέρα που θα πρέπει να αποχωριστεί τον Κίτσο πλησιάζει, η Μάρμω γίνεται όλο και πιο ανήσυχη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Οι Πανθέοι. Ο Κίτσος στέλνει γράμμα στη Μάρμω ζητώντας της να φύγουν μακριά…

Οι Πανθέοι Επεισόδιο 33-34

Η Σεβαστή είναι αποφασισμένη να ενημερώσει τον Ανδρέα για τη σχέση της Μάρμως, αλλά ο Κίτσος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας έρχεται σε με τον , ενώ η Σοφία μοιάζει να είναι συνέχεια στο πλευρό του.

Οι Πανθέοι 8/11 Επεισόδιο 33

Ο Μαρμάρης επεκτείνει τα προδοτικά του σχέδια, ρίχνοντας τα του και στον Φάνη, ενώ η Λιάνα, απελπισμένη με τη μοίρα, μοιάζει να υποκύπτει σε έναν δρόμο αντίθετο με την καρδιά της.

Εντωμεταξύ, στο Γραμματικό ο Θωμάς κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με την παράξενη συμπεριφορά της Λιάνας, ενώ ο Ισίδωρος και η Μιρέλλα πλησιάζουν πιο κοντά σε νέες ς για το παρελθόν των Πανθέων. Και ενώ ο Κίτσος και η Μάρμω ζουν τον κρυφό τους έρωτα στην Κόρινθο, μια τσιγγάνα θα διαβάσει το μέλλον στο χέρι της Μάρμως… Και αυτό που θα δει θα είναι τρομακτικό!

Οι Πανθέοι 9/11 Επεισόδιο 34

Όσο η μέρα που θα πρέπει να αποχωριστεί τον Κίτσο πλησιάζει, η Μάρμω γίνεται όλο και πιο ανήσυχη. Η άφιξη της Μερόπης και της Θάλειας στο Γραμματικό αναγκάζει τον Ισίδωρο να κρύψει την αναστάτωσή του για τα οικογενειακά μυστικά που κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια. Ένα δημοσίευμα στον ξένο τύπο που τις απολύσεις των αντιφρονούντων γιατρών, προκαλεί την οργή του Μεταξά που απαιτεί νέες συλλήψεις αντικαθεστωτικών για παραδειγματισμό.

Ο τραυματισμός ενός εργάτη κρατάει τον Ανδρέα στα Γιάννενα και τον αναγκάζει να αναβάλλει την έκπληξη που ετοίμαζε στη Μάρμω. Ο Φάνης, στο μεταξύ, καλεί τον Γαζή να μιλήσουν για την προίκα της Λιάνας, προκαλώντας τη δυσθυμία της κόρης του και την αμηχανία της Βέτας που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Η Ιλαρία, ανήσυχη από μια θολή ανάμνηση που επανέρχεται στη μνήμη της, αποφασίζει να μιλήσει στην Καλή. Η Μάρμω καταλήγει σε μια τολμηρή απόφαση για το μέλλον της, ένα της Νίνας όμως θα τη φέρει αντιμέτωπη με νέα αναστάτωση. Την ίδια , η Δέσποινα θα έρθει μπροστά σε μια τρομερή αποκάλυψη καθώς απρόσκλητη στο ατελιέ του Κίτσου, μαζί με τη