Τα πάνω κάτω έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», με τη Γερακίνα τον να συνεργάζονται για να αποκαλύψουν τον πραγματικό δράστη πίσω από τη δολοφονία του Πετρούνη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ο Μόφορης ενημερώνει τη Γερακίνα ότι η Κυπριανή είναι η μητέρα του Σπήλιου, όμως αυτή συνεχίζει να θέλει να μείνει μακριά από τον πύργο. αντιπαραθέσεις αν στις δύο γυναίκες οδήγη τη Γερακίνα να αποχωρήσει από τον πύργο των Γερακάρηδων.

Στο μεταξύ, η Γερακίνα δεν πιστεύει ότι ο θάνατος του Πετρούνη ήταν αυτοκτονία. Έτσι, ο Μόφορης προτείνει να ερευνήσουν μαζί την υπόθεση και να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο. Η Γερακίνα μάλιστα αφήνει υπονοούμενα για πιθανή εμ του Σπήλιου και της μητέρας του στον φόνο.

Έτσι λοιπόν, η Γερακίνα επισκέπαι τον πύργο του Σκλαβούνου, με στόχο να εντοπίσει τους υποτακτικούς της Κυπριανής. Παρά τις πιέσεις, ο ένας από αυτούς αρνείται να μιλήσει. Ωστόσο, το βλέμμα του τον προδί και δείχνει ότι κρύβει κάτι.

Στο μεταξύ, η Γερακίνα σχεδιάζει μια παγίδα. Στον πύργο γίνεται μια γιορτή για την υποδοχή του Σπήλιου στην ομάδα των καπεταναίων. Αλλά όλο αυτό έχει στηθεί από τη Γερακίνα για να η αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Πετρούνη, με μεγάλες η κατάσταση να ξεφύγει και να χυθεί αίμα.