Στην αγαπημένη σειρά «Έρωτας Φυγάς», η συνέα είναι αναπάντεχη, καθώς η Αλεξάνδρα θα μάθει πως είναι και πάλι έγκυος μετά την επανασύνδεση της με τον Ιάσονα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Έρωτας φυγάς.

Η Αλεξάνδρα, μετά τον πόνο του χαμού του Μάρκου, επιλέγει να στην οικογένεια Δεμερτζήδων, αποφασισμένη να δώσει μία ευκαιρία στον γάμο της με τον Ιάσονα, ο οποίος την έχει κερδίσει με την αλλαγή της συμπεριφορά του.

Η σχέση τους έχει πια αλλάξει, καθώς η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει για πρώτη φορά την πλούσια ψυχή του Ιάσονα, που φροντί για νη και όλη την οικογένεια με ευτυχία στο αρχοντικό τους.

Διάφορες προκλήσεις συμβαίνουν στη ζωή τους, και η Αλεξάνδρα καλείται να τις αντιμετωπίσει, αφού πλέον είναι η κυρία του σπιτιού. Όταν κάποια στιγμή γίνεται ο γάμος δύο ατόμων από το των Δεμερτζήδων, η Αλεξάνδρα που παρακολουθεί τη γαμήλια τελετή, αισθάνεται ζάλη και φεύγει, και τότε συνειδητοποιεί πως είναι έγκυος.

Όταν επιστρέφει στο γλέντι η Ελπίδα της ένα πιάτο φαγητό όμως η Αλεξάνδρα νιώθει και πάλι ζάλη και ξανά φεύγει. Η Ελπίδα, ανήσυχη την ακολουθεί και τότε η Αλεξάνδρα της αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, λέγοντας της ότι ο Ιάσονας δεν ακόμα τίποτα.

Ωστόσο η Ελπίδα ανακοινώνει την εγκυμοσύνης στον Ιάσονα, ο οποίος άφωνος και πηγαίνει να βρει την Αλεξάνδρα η οποία του επιβεβαιώνει ότι θα προστεθεί ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά τους.