Σύντομα, η Κερασίνα θα φανερώσει σε όλους την αλήθεια, όπως θα παρακολουθήσουμε ην συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα» με τις επιπτώσεις αυτής της κίνησης να είναι ολέθριες.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η αποκάλυψη του παράνομου έρωτα φέρνει καταστρικές συνέπειες

«Σας είδα και μην τολμήσεις να με βγάλεις ψεύτρα. Ήξερα ότι προσπαθούσες να μας ρίξεις στάχτη μάτια αλλά ξέρω καλά πως κοιμάσαι με τον άντρα μου», λέει έξαλλη η Κερασίνα στην Μεταξία, η οποία της απαντά: «Αγαπιόμαστε με τον Τζανή και κανείς δεν θα μας . Αν τολμήσεις να πεις λέξη για όλα αυτά σου το ορκίζομαι πως εγώ η θα σε σκοτώσω».

Όμως ,την Κερασίνα δεν την τρομάζουν οι απειλές και κατά τη διάρκεια του οικογενειακού δείπνου των Λασκαραίων, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη Μεταξία και τον Τζανή, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Μάγισσας».

«Η Μεταξία και ο Τζανής έχουν σχέση. Τους έπιασα στο κελάρι να ερωτοτροπούν. Έχω τις οψίες αυτές εδώ και καιρό και τώρα πια έχω και τις αποδείξεις», λέει και όλοι σοκάρονται.

«Ψεύτρα, θα σε σκοτώσω», ωρύεται η Μεταξία. Ο Μάρκος εξαγριώνεται ενώ ο Τζανής προσπαθεί να αποδείξει ότι τα λόγια της Κερασίνας είναι ψευδή, η Ρηνιώ την της Κερασίνας λέγοντας:

«Τζανή σταμάτα να μιλάς έτσι, λέει αλήθεια. Σας έχω δει και εγώ με την Μεταξία».