Ο , ανησυχεί για την εξαφάνιση της Αργυρώς και προσπαθεί απεγνωσμ να την εντοπίσει. Παράλληλα, στην Αθήνα, η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να παραμείνει μακριά από τον αγαπημένο της και την οικογένειά του, που της προκάλεσε μεγάλο πόνο.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά σε έναν σκοπό: να προστατεύσει τον Πετρή και να τον διασφαλίσει από πιθανή απειλή, ακόμα και από τον του τον πατέρα, αν απαιτηθεί.

Η Μαρίνα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, έχει εντοπίσει την Αργυρώ και προσπαθεί να διατηρήσει κρυφή την τοποθεσία της, γι' αυτό δεν την πιέζει να αποκαλύψει λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή, που την μακριά από τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου του Αστέρη. Ωστόσο, επιθυμεί έντονα να μάθει τι πραγματικά οδήγησε το παιδί της σε αυτή την αποφασιστική κίνηση.

Το της αρνείται απόλυτα την πιθανότητα ότι ο Μαθιός είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Στεφανή. Η Αργυρώ φοβάται ότι, εάν η Μαρίνα ανακαλύψει αυτήν την αλήθεια, η κατάσταση θα ξεφύγει για ακόμη μία φορά, καθώς η μητέρα της θα επιδιώξει δίκηση.

Είναι βέβαιη ότι αν ο Μαθιός είχε παραδοθεί στην αστυνομία από την αρχή, πολλά ανθρώπινα τραγικά γεγονότα θα είχαν αποφευχθεί, η βεντέτα θα σταματούσε και νέες εκδικητικές ενέργειες δεν θα δημιουργούνταν.