Η Μάγισσα Επεισόδιο 72 – Ο Αντρέι πλησιάζει προς τον στόχο του με σκοπό να σώσει την αγαπημένη του από τα Γερακάρηδες. Ωστόσο, η Θεοφανώ ανατρέπει τα πάντα, αναδεικνύοντας τον εαυτό της ως κυρίαρχη της κατάστασης.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 72 – Ο Τζανής όμηρος του Κανέλλου

Παράλληλα, ο Κανέλλος επιτυγχάνει την απόδρασή του από τον πύργο, κρατώντας όμηρο τον Τζανή, τον ανιψιό του. Τώρα, είναι εκείνος που κατέχει τον έλεγχο. Η Γερακίνα αντιμετωπίζει μια σοκαριστική αλήθεια: ο γιος της δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε κατ’ εντολή της πεθεράς της και του συζύγου της. Αυτή η αποκάλυψη σηματοδοτεί το τέλος του γάμου της με τον Σπήλιο, ο οποίος αντιμετωπίζει την οργή της. Καθώς η Κυπριανή επιδεικνύει τη μανία της, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον γιο της, ενώ η στιγμή της λογοδοσίας πλησιάζει για τους δυο τους.

Παράλληλα, ο φόνος του μωρού είναι ένα άλλο ανοικτό πληγμένο σημείο, με κανέναν να μην είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Η Δαμιανή βιώνει τον χειρότερό της εφιάλτη. Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες αποτελούν πλέον δύο εχθρικά στρατόπεδα, με απρόβλεπτους συμμάχους και εχθρούς. Η κρίσιμη στιγμή έχει φθάσει για όλους, και η Θεοφανώ ετοιμάζεται να εκτελέσει την επιθυμία εκδίκησης της μητέρας της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ