Το Μυστικό της Πεταλούδας: Μετά την ταφή του Δώρου, η Λουίζα καταρρακωμένη λέει στο Θέμη για το μήνυμα, που της είχε αφήσει ο Δώρος πριν πεθάνει, ενώ ο Άρης ρωτάει τη Μαρήλια τι της είπε ο πατέρας της σε σχέση με το απειλητικό σημείωμα, που βρήκε στην τσέπη του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 56

Η Χλόη προσπαθεί να μάθει απ΄ τον Δημήτρη αν ο Παύλος της κρύβει κάτι απ΄ το παρελθόν του. Όταν βλέπει ότι ο Δημήτρης αποφεύγει να της απαντήσει, του λέει πως ο Παύλος της είχε πει πως είχε μια κοπέλα παλιά, που τον είχε πληγώσει και τον ρωτάει, αν αυτή η κοπέλα είναι η Κρίστια.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 29/9 Επεισόδιο 56

Όταν ο Δημήτρης φεύγει απ΄ το καφέ, που είναι με τη Χλόη, μια αναπάντεχη συνάντηση τον αιφνιδιάζει.
Η Ειρήνη με τον Φίλιππο είναι έτοιμοι να φύγουν απ΄ το νοσοκομείο κι η Ειρήνη τηλεφωνεί στον Χριστόφορο να του το πει. Ο Χριστόφορος παίρνει κλήση απ΄ το τμήμα να παρουσιαστεί την επομένη για την ανάκριση.

Ο Νικόλας πάει στο τμήμα να πάρει τα αντίγραφα των καταθέσεων για τις ανακρίσεις κι εκεί συναντάει την Κρίστια, που έχει πάει για τον ίδιο λόγο σαν δικηγόρος του Θέμη.

Μετά την ταφή του Δώρου, η Λουίζα καταρρακωμένη λέει στο Θέμη για το μήνυμα, που της είχε αφήσει ο Δώρος πριν πεθάνει, ενώ ο Άρης ρωτάει τη Μαρήλια τι της είπε ο πατέρας της σε σχέση με το απειλητικό σημείωμα, που βρήκε στην τσέπη του.

Η Έλενα πάει στο σπίτι του Θέμη να μιλήσουν για τις ανακρίσεις, που ξεκινάνε την επομένη, αλλά, βρίσκει εκεί τη Χριστίνα, που ανακαλύπτει το επικίνδυνο πρόσωπο της Έλενας, ενώ μια έκπληξη περιμένει και τη Χλόη, που ψάχνει στα πράγματα του Παύλου, αφού συνεχίζει να πιστεύει ότι της κρύβει κάτι σε σχέση με την Κρίστια.