Στο αρχοντικό Προβιού όλα είναι έτοιμα για το δείπνο προς τιμήν κουμπάρων, ενώ ο Χρήστος βιώνοντας το σοκ την αποτυχημένη του σεξουαλική , αντικρίζει άθελά του μια εικόνα στο σπίτι τον ταράζει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Οι καλεσμένοι φτάνουν, και οι ματιές τους επικεντρώνονται στην Ιουλία, η οποία έχει ομορφύνει πάρα πολύ. «Ούτε ς να ήταν», σχολιάζουν και οι οικογένεια Σκούταρη κερώνει. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Στασινόπουλος κάνει μια συζήτηση με τον βαφτιστήρα, ενώ ο Ρήγας να αποφύγει την πολιορκία της Βαγγελίτσας, που χρησιμοποιεί κάθε δυνατό μέσο!

Καθώς ο Ατζαλίνας σκέφτεται αν θα επικοινωνήσει με την εφημερίδα της Αλεξάνδρας, ο Απόστολος της καταθέτει μια αναπάντεχη πρόταση. Στο αρχοντικό, η βραδιά εξελίσσεται ευχάριστα, η Ιουλία ξαφνικά νιώθει αδιαθεσία, προκαλώντας ανησυχία σε .

Καθώς η εγκυμοσύνη της Ιουλίας προχωρά, τα συμπτώματα επίσης αυξάνονται. Η λιποθυμία κατά το οικογενειακό δείπνο για τους Στασινόπουλους προ υποψίες στην Χάδω και τρόμο στον Γιωργίκη, που φοβάται για την υγεία της Ιουλίας.

Η Στάσα προσπαθεί να κρύψει την αγωνία της και να σταθεί δίπλα στην κόρη της, η οποία ανησυχεί για το αν θα μπορέσει να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Παράλληλα, η αστυνομία αναλαμβάνει εναντίον των κοριτσιών που εκδίδονται στο φρούριο, ενώ ο Γιωργίκης μεταφέρει την Ιουλία στο νοσοκομείο για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστώσει την αιτία της λιποθυμίας.

Στο μεταξύ, η Κυριακούλα, μαθαίνοντας τυχαία για την αδιαθεσία της Ιουλίας, πηγαίνει κρυφά στο νοσοκομείο, γεμάτη υποψίες, προκειμένου να μάθει πόσο είχαν προχωρήσει την σχέση με τον γιο της.