Οι εξελίξεις «Ναυάγιο» συγκλονίζουν, θώς φαίνεται ότι η σύζυγος Ιπποκράτη μπορεί να ήταν κι αυτοί μέσα στο πλοίο «Φοίνιξ» που ναυάγησε…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Στις αποθήκες του λιμικού, βρίσκουν την βαλίτσα τ Κλαίρης, της του Ιπποκράτη και οι υπεύθυνοι των αποθηκών ενημερώνουν αμέσως Ιπποκράτη.

Η απορία εάν η Κλαίρη βρισκόταν επίσης στο «Φοίνιξ» βασανίζει τους συγγενείς της, και η αδερφή της, Ευγενία, εύχεται αυτό το σενάριο να μην αποτελεί πραγματικότητα. Ωστόσο, καθώς εξετάζουν τη βαλίτσα, διαπιστώνουν ότι πράγματι περιέχει τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η αποκάλυψη ότι η Κλαίρη βρισκόταν στο ναυάγιο έχει προκαλέσει ταραχή στο σπίτι του Ιπποκράτη, και προσπαθούν να κρατήσουν το μυστικό από τον μικρό Ορφέα. Είναι σίγουρο ότι ο μικρός δεν θα αντιδράσει καλά αν μάθει ότι και η μητέρα του χάθηκε στο ναυάγιο.

Η Ευγενία φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη για να λάβει απαντήσεις, αλλά εκείνος προσπαθεί για ακόμα μία φορά να αποφύγει τη . Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται, και αναμένουμε να βρούμε απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς «Το ναυάγιο».