Σασμός: Η Βασιλική σε λίγους μήνες θα έχει στην αγκαλιά της ένα κοριτσάκι! Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Εξελίξεις που καθηλώνουν έρχονται στη δημοφιλή δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός», καθώς η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού.

Προτού έλθει αυτή η αποκάλυψη, όμως, η Βασιλική θα περάσει από μια σειρά δύσκολων στιγμών, καθώς θα βυθιστεί στον απέραντο πόνο από τον χαμό του Νικηφόρου, ο οποίος θα σκοτωθεί από τα χέρια του Λάζαρου. Μετά την κηδεία του γιου της, η Βασιλική θα έχει μόνο έναν στόχο: να εκδικηθεί τον δολοφόνο του γιου της, τον Λάζαρο.

Σε αυτήν την προσπάθεια, η Καλλιόπη θα σταθεί σύμμαχος της Βασιλικής, αποκαλύπτοντας της την κρυψώνα του Λάζαρου. Καθώς η Βασιλική θα τον αναζητά, θα αντιμετωπίσει μια έντονη αδιαθεσία και, σε κάποια στιγμή θα λιποθυμήσει.

Αυτό θα οδηγήσει στη μεταφορά της στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί, ο Δημήτρης Μαραθάκης θα της ανακοινώσει ότι είναι έγκυος, μια είδηση που θα προκαλέσει σοκ τόσο στη Βασιλική όσο και στον Μαθιό, καθώς ο πρώτος γιος τους έχει χάσει τη ζωή του.

Με αυτήν την ανακοίνωση, το ζευγάρι θα αρχίσει να σχεδιάζει νέα κεφάλαια στη ζωή του. Θα δώσουν την υπόσχεση ότι, αν το παιδί που περιμένουν είναι αγόρι, θα το ονομάσουν Νικηφόρος. Ωστόσο, όπως θα αποκαλυφθεί αργότερα στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», το μωρό που γεννιέται είναι κορίτσι!