Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Φάνης είναι εξώγαμο του Δεμερτζή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο Φάνης εμφανίστηκε ξαφνικά στην περιοχή, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Στέφανου και του Μάρκου. Τώρα, οι τρεις τους αντιμετωπίζουν μαζί κάθε εχθρό που προσπαθεί να τους βλάψει. Έχει γίνει σχεδόν μέλος της οικογένειάς τους και έχει εγκατασταθεί στη Μεσσήνη, παρόλο που υποστηρίζει συνεχώς ότι είναι περαστικός.

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι ότι ο Φάνης έχει έρθει με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Θέλει να εκδικηθεί για έναν παλιό λογαριασμό, κάτι που κανείς δεν ξέρει.

Ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει για τις κινήσεις του και τα σχέδιά του δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Επικοινωνούν μόνο μέσω τηλεφώνου. Ο Φάνης έχει βαθύ μίσος για τον Ιάσονα, καθώς υπάρχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που γνωρίζει μόνος αυτός. Ο στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση από αυτόν, διότι εξαιτίας του έζησε μια ζωή χωρίς οικογένεια.

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης θα προκαλέσει σοκ στο Κιάρι. Κι αυτό γιατί ο Ιάσονας είναι αδελφός του. Ο πατέρας του, ο Γεώργιος Δεμερτζής ήταν και δικός του πατέρας. Ο Φάνης είναι εξώγαμος γιος του, ένα παιδί που ποτέ δεν αναγνώρισε, παρόλο που ήξερε την ύπαρξή του. Κι ενώ ο Φάνης αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στη ζωή του, καθώς δεν είχε ούτε τροφή να φάει με τη μητέρα του, ο Ιάσονας, ως νόμιμος γιος και διάδοχος του Δεμερτζή είχε όλα τα καλά του κόσμου.

Ο Φάνης νιώθει έντονα αδικημένος από αυτήν την κατάσταση και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί εκείνον, αφού δεν μπορεί να βλάψει τον πατέρα του που έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Στόχος του είναι ο κληρονόμος του, ο Ιάσονας, και η καταστροφή του.