Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας πραγματοποιείται στο σπίτι της Αθηνάς, με την παρουσία φίλων και συγγενών που τους ευχηθούν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και την ρωτάει στα ίσα αν τρ κάτι ανάμεσά σε εκείνη και τον Χρήστο, φέρνοντας την σε δύσκολη θέση. Η Ιουλία ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα, ενώ ο Στάθης συνεχίζει να είναι αρνητικός για αυτήν την απόφαση.

Ο Χρήστος, εξοργισμένος, πηγαίνει στην Ισμήνη και της ξεκαθαρίζει ότι δεν να ανακατεύεται στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη . Η Αμαλία ξεσ στον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους, με τον Μάνο να της λέει κατάμουτρα ότι δεν επιθυμούν να τη βλέπουν μστά τους.

Ο Χρήστος έρχεται σε σύγκρουση με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, καθώς νιώθει ότι επεμβαίνουν στη ζωή του. Η Ασπασία δείχνει ενδιαφέρον για ένα σπίτι που πωλείται, ενώ ο Δημοσθένης εξακολουθεί να την παρακαλάει να επιστρέψει κοντά του.

Η Ιουλία τους αγαπημένους της, με τον Στάθη να τη βοηθάει στη μετακόμισή της στην Αθήνα. Η έρευνα στο σπίτι του Ρουσσέα συνεχίζεται και η Δήμητρα να τρυπώσει στο υπόγειο. Ο Τάσος αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο του και χωρίζει την Αρετή, ενώ ο λαμβάνει ένα περίεργο τηλώνημα που θα του δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση…