Η Μάγισσα επόμενα : Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 συνεχίζει να σαρώνει στην τηλεθέαση έχοντας καθιερωθεί πλέον στις κορυφαίες σειρές της σεζόν.

Οι εξελίξεις τρέχουν καθώς Σπήλιος και Μόφορης τους Γερακάρηδες. Την ίδια ώρα, η Θεοφανώ περπατάει σε επικίνδυνα . Κάποιος όμως θα βρεθεί για συμμαχήσει μαζί της όταν δε θα το περιμένει.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Κινδυνεύει η Θεοφανώ

Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις του υ. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του ενώ ο Κανέλλος της ι μια πρόταση που θα την αναστατώσει. Ο Θράσος βρίσκεται μια ανάσα απ' το ν' αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό της Σκεύως και του Μισέλ. Ο Αντρέι μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του. Θα γυρίσει στον πύργο ή θα φύγει οριστικά απ' την Μάνη; Η Γερακίνα έχει βάλει σ' εφαρμογή το αιματηρό της για να μάθει την αλήθεια για τον Πετρούνη. Η Θεοφανώ ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της, κυριευμένη και πάλι απ' τη μητέρα της, Άναχιτ.

Η Θεοφανώ αποφασισμένη ν' ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να ανακαλύψει την αλήθεια για εκείνη, ξεκινάει μια καινούρια ζωή, αλλά οι αντιξοότητες είναι πολλές. Η Κυπριανή προσπαθεί να πείσει την Δαμιανή να βρούνε πρώτες την Θεοφανώ και να τη βγάλουν απ' τη μέση. Όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα, μετά τις αποκαλύψεις του . ν προσπάθεια επιβίωσης της, η Θεοφανώ θα βρει στον δρόμο της έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Διαβάστε σης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ ζει τον απόλυτο τρόμο

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος ενοχλείται από το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι του ΡουσσέαSource link