Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», έρχονται ώρες αγωνίας, καθώς η Χάιδω αρρωσταίνει και ο Λυκούργος με την Βασιλική είναι ανήσυχοι για την κατάστασή της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω φοβάται…

Το τελευταίο διάστημα, η Χάιδω έχει υποστεί συνεχόμενα βαριά χτυπήματα και η οικογένειά της βρίσκεται στο στόχαστρο ανελέητων δολοφόνων. Η οικογένεια του Στέλιου Βαφέα, τον οποίο είχε σκοτώσει η ίδια για να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης της, έχει έρθει στη Μάνη με σκοπό την εκδίκηση.

Η Χάιδω φοβάται για την ασφάλεια των αγαπημένων της ανθρώπων, και οι σκέψεις της την οδηγούν στην πεποίθηση ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι μέρος του σχεδίου εκδίκησης. Δεν μπορεί να μοιραστεί τους φόβους της με κανέναν κι αυτοί επηρεάζουν την υγεία της. Μια μέρα που βρίσκεται στον Λυκούργο, αισθάνεται άσχημα και εκείνος ανήσυχος της προτείνει να ξαπλώσει και καλεί την Αφροδίτη για να την εξετάσει.

Η αγωνία τους αυξάνεται, και σύντομα η Βασιλική βρίσκεται κοντά τους. Λόγω της ανησυχίας της για το τι συμβαίνει και τον φόβο να μην πάθει κάποιος από την οικογένειά της κάτι κακό, η Χάιδω αμελεί την υγεία της και δεν παίρνει τα χάπια της για την υπέρταση. Η κατάσταση αυτή, σύμφωνα με το γιατρό, είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς η υψηλή πίεση μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό. Έτσι, η Χάιδω πρέπει πλέον να προσέχει προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.