Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί την πιο σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει την τηλεθέαση και ετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξεις.

Η Θεοφανώ με Μάρκο ετοιμάζονται να το σκάσουν μαζί. Οι εξελίξεις όμως θα είναι πολύ διαφορετικές. Το χάρισμα της κοπέλας θα γίνει γνωστό σε όλους!

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Αυτό αντιμετωπίζει η Θεοφανώ

Οι με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θ' ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο των Γερακάρηδων, ενάντια στους Τούρκους. Ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη των Γερακάρηδων, ενώ ο Μιχαήλ υποψιάζεται πως ο Τζαν ήταν ο δολοφόνος του βρέφους. Η Θεοφανώ με τον Μάρκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για να το σκάσουν, προσπαθώντας να μη δώσουν στόχο σε ν. Τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ αλλά και τα λάθη του παρελθόντος θα τον οδηγήσουν σε μια απρόσμενη απόφαση. Η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη, με τον χειρότερο της.

Η Θεοφανώ να ομολογήσει το «χάρισμα» της, στο Ιερατείο, μετά τις αποκαλύψεις της Αγάθης και τα πράγματα για εκείνη θ' αποδειχθούν ιδιαιτέρως… περίπλοκα. Μια απόφαση του Μιχαήλ πέφτει σαν κεραυνός στον πύργο των Λασκαραίων και θα τον φέρει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, που αφορά τους δύο γιους του. Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τη Θεοφανώ για να το σκάσουν. Το ίδιο βράδυ ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται με νέο καπετάνιο. Η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της και όλα αλλάζουν…

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Κυπριανή προσπαθεί αυτό που δεν εχει καταφέρει κανείς

«Έριξε» βόμβα ο Νίκος Χατζηνικολάου

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Ευγενία από τη Μεσσηνία – Ο Μάρκος παίρνει εκδίκηση!Source link