Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει μια αναπάντεχη γενναία απόφαση, που θα σοκάρει την οικογένειά του. Καθώς η Λίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, η νέα γραμματέας της εφημερίδας, Αλίκη (που υποδύεται η Ναταλία Σουίφτ), αναλαμβάνει τη θέση της αδικοχαμένης Ασημίνας και μοιράζεται τις έρευνες της σχετικά με το ναυάγιο με τον Γιώργη, κερδίζοντας την εκτίμησή του.

Ο Πέτρος, αφού καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από την άτυπη ανάκριση του Άγγελου, επιστρέφει στο δωμάτιό του και αντιλαμβάνεται ότι κάτι λείπει, ενώ η Λαμπρινή βλέπει τον γιο της στο όνειρό της και πιστεύει ότι το ένστικτο της δεν την γελά: ο γιος της είναι ζωντανός!

Το μοιράζεται με τον παπα-Γρηγόρη, αλλά εκείνος δυστυχώς δεν την πιστεύει. Της εξηγεί ότι ο γιος τους δεν μπορεί να είναι ζωντανός και ότι απλά τον έχει στο μυαλό και στην καρδιά της, κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Την παρακινεί να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και για να μην πονάει άλλο πια τον εαυτό της…κάνει ένα δώρο στον Μάκη, όπου εκεί έχει και μια αναπάντεχη γνωριμία.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης και η Μαρία έρχονται αντιμέτωποι και αποκαλύπτουν αλήθειες που πονούν, αλλά πρέπει να ειπωθούν. Ο Βασίλης, έχοντας ήδη αναπτύξει σχέση με τη Στέλλα, της μιλά για τον εραστή της Ασημίνας.

Λίγο αργότερα, η Στέλλα συναντά τον Γιώργη, χωρίς να υποψιάζεται ότι είναι ο φίλος του Βασίλη. Ο Μιχάλης κουβαλά ένα μυστικό και αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ελένη, ενώ η έρευνα του Γιώργη φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς ο Παντελίδης πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.

Και ενώ φαίνεται ότι οι δρόμοι του Μάκη και της Λίνας δεν θα συναντηθούν ξανά, η τύχη έχει άλλα σχέδια. Σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, να απρόσμενο συμβάν τους φέρνει κοντά και μετά από το πρώτο παθιασμένο φιλί τους, η Λίνα επιφυλάσσει μια έκπληξη στον Μάκη!