Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η εκδίκηση του Τζανή πραγματοποιείται με επιτυχία και αίμα. Ο Τζανής, με τη συνεργασία της Δαμιανής, καταφέρνει να κατακτήσει τον “θρόνο” των Λασκαραίων, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του πύργου και του καπετανάτου, όμως με το τίμημα της δολοφονίας της Αναστασίας.

Η Μάγισσα – Ανεβαίνει στον θρόνο με νέο αιματοκύλισμα

Με το μίσος του Τζανή και την απειλή των Γερακάρηδων, ο Μιχαήλ, ο Μάρκος και η Θεοφανώ προσπαθούν να προστατευτούν. Ο Τζανής, συνεργαζόμενος με τον Σπήλιο, σχεδιάζει νέες επιθέσεις εναντίον του πύργου, με στόχο τον πατέρα του Μιχαήλ και τον “καφό” του Μάρκο. Παράλληλα, ο Τζανής επιδιώκει την εξάλειψη της παρέας της σειράς για να εδραιωθεί στη νέα του θέση. Η μάχη για επιβίωση εντείνεται καθώς οι Μιχαήλ και Μάρκος αναζητούν ασφαλές καταφύγιο έξω από τον πύργο, ενώ ο Κανέλος παραμένει στον πύργο και το πετάνε σε ένα μπουντρούμι.

Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο με το μωρό της, βρίσκοντας τον εαυτό της και το παιδί σε αβέβαιη θέση απέναντι στους εχθρούς. Η επικείμενη σύγκρουση απειλεί να ανατρέψει την ισορροπία της πλοκής και να οδηγήσει σε αναπόφευκτες αλλαγές στη ζωή και το μέλλον των χαρακτήρων, καθώς η επιβίωση και η επικράτηση εξαρτώνται από τις επόμενες κινήσεις και τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ