Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 102 – Η Στέλλα επιμένει να κατοικεί στο σπίτι των Μπουραντάδων και απειλεί τη Βικτώρια με το γεγονός ότι διαθέτει τη δυνατότητα να την εξαφανίσει αν δεν συνεργαστεί μαζί της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 102 – Η Στέλλα εκβιάζει την Βικτώρια

Διατηρεί ένα δηλητηριώδες χάπι που της είχε δώσει να κρύψει και αν δεν υπακούσει στις επιθυμίες της, απειλεί να την καταδώσει στις αρχές. Η κατάσταση της Αμαλίας δυσκολεύει όλο και περισσότερο μετά το φιλί με τον Ντίνο. Αντιμετωπίζει ενστάσεις για τη συμπεριφορά της έναντι της μητέρας της, τη Μιράντα, ενώ ταυτόχρονα νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα βλέποντας τον Ντίνο. Ανακοινώνει στον Ντίνο την πρόθεσή της να εγκαταλείψει τον “Παράδεισο”.

Ο Σίμος προσπαθεί να την υποστηρίξει, αλλά δεν κατανοεί τη συμπεριφορά της. Ο Μπουραντάς είναι ανένδοτος. Ο εγγονός του δεν θα μεγαλώσει με ένα βιαστή. Στη συνέχεια, ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι της Γεωργίας, για να της ζητήσει να επιστρέψει, αλλά εκεί βρίσκει πάλι τον Χριστόφορο. Παράλληλα, ο Χριστόφορος ενημερώνει τη Γεωργία μέσω τηλεγράφου να διακόψει τη σχέση της με τον Πάρη και να επιστρέψει στο σπίτι του, αλλιώς θα αναλάβει δράση για την αφαίρεση της κηδεμονίας του εγγονού του. Η Γεωργία, έπειτα από όλα όσα έχουν συμβεί, αποδέχεται την πρότασή του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ