η όμορφη ιστορία ξεκίνησε με ρομαντισμό, αλλά η γυναίκα που αναφέρεται ως “δούλα” βρίσκει ότι εξελίσσεται σε κάτι που δυσκολεύεται να αποδεχτεί. Αντιλαμβάνεται ότι η ιδέα να γίνει “σύζυγος” του Μάρκου είναι μακριά από τα όνειρά τ.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Μάρκος, κατά το παρελθόν, είχε κατηγορήσει τον πατέρα του, τον Μιχαήλ, αντίστοιχη πρακτική, αφού είχε κάνει το ίδιο με τη του, την Αναστασία. Οι προσπάθειες του Μάρκου, όμως, να διαριστεί την κατάσταση οδηγούν τη Θεοφανώ αποξένωση από αυτόν.

Απρόσμα ο Μάρκος ακολούθησε τα βήματα που πάντα ήθελε να αποφύγει. Αν και ήταν κάτι που ήθελε να αποφύγει, συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν το μόνο μέσο για να διατηρήσει τη Θεοφανώ κοντά του και να την κρατήσει μακριά από άλλους.

Τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η νεαρή γυναίκα αντικρίζει την πραγματική φύση του άνδρα που αγάπησε, του αληθινού πατέρα του παιδιού της, και δεν της αρέσει αυτό που βλέπει.

Καθώς ο Μάρκος να την απομονώσει από τους άλλους, κρατώντας την στον πύργο των Λασκαραίων, εκείνη βρίσκεται στην αγκαλιά ενός άλλου ατόμου…