Η μυστική ερωτική σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο δεν πρόκειται να παραμείνει μυστική για πολύ ακόμα. Η νέα σεζόν, που θα ξεκινήσει την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, θα φέρει ένα κύμα ανατροπών, με μία από αυτές να είναι η οργή του Στάθη για την κόρη του και η ακραία απόφαση που θα λάβει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ήδη, όπως έχουμε δει, τόσο η Αριάδνη όσο και ο Χρήστος, παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει, δεν μπορούν να μείνουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Παρά τις τύψεις που τους βασανίζουν, δεν μπορούν με κανένα τρόπο να αντισταθούν στο έντονο ερωτικό τους πάθος.

Έτσι, συνεχίζουν να συναντιούνται κρυφά και να ζουν αυτήν την παράνομη σχέση τους, η οποία δείχνει να εντείνεται. Ο Χρήστος δεν δίνει καμία αφορμή στην Αφροδίτη να υποπτευθεί κάτι, ενώ η Αφροδίτη δεν έχει καταλάβει το παραμικρό.

Οι μόνοι που είναι ενήμεροι είναι η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος, αφού ο Χρήστος τους είχε πληροφορήσει για τον έρωτά του με την Αριάδνη και την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.

Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέας χρονιάς, επειδή τίποτα δεν παραμένει κρυφό, ο Στάθης ενημερώνεται για το όλο περιστατικό και γίνεται έξαλλος με την Αριάδνη.

Πατέρας και κόρη βρίσκονται σε μια τεράστια σύγκρουση, καθώς ο Στάθης δεν ανέχεται τέτοιου είδους καταστάσεις. Έτσι, αντιμετωπίζει την Αριάδνη με αυστηρότητα: «Με ντρόπιασες, δεν έχεις καμία δουλειά μέσα στο σπίτι μου. Δεν θέλω να σε βλέπω», φωνάζει σε εκείνη, με την Αριάδνη να απαντά με οργή: «Τι λες; Δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι είμαι ερωτευμένη;», ενώ ο Στάθης εξοργίζεται ακόμα περισσότερο: «Τι λες, Αριάδνη; Και τι μ’ αυτό; Εδώ είναι Μάνη και αυτές τις ατιμίες δεν τις σηκώνει; Το κατάλαβες;».

Η Αριάδνη, με το κεφάλι κατεβασμένο, ακούει τις φωνές του Στάθη, ο οποίος της λέει να φύγει από το σπίτι με αυστηρότητα: «Σ’ αυτό το σπίτι τηρούνται κανόνες, εδώ έχουμε αρχές και αξίες, Αριάδνη», της εξηγεί αποφασιστικά.

Φυσικά, ο Στάθης επικοινωνεί αυτά τα γεγονότα στην Ιουλία, η οποία αντιδρά έντονα μόλις το ακούει: «Στάθη, τι έκανες; Τι σκέφτεσαι; Την έδιωξες; Να πάει πίσω στη Θεσσαλονίκη;», του επισημαίνει με θυμό και ο Στάθης, στηρίζοντας τις πράξεις του, προκαλεί νέα ένταση στην Ιουλία:

«Και τι ήθελες να κάνω; Να αφήσω όλα να πάνε άπατα εδώ στη Μάνη;», υποστηρίζει, προκαλώντας ένα νέο ξέσπασμα από την Ιουλία: «Ωραία, μπράβο σου. Κάναμε τόση προσπάθεια να την βρούμε και τώρα θες να τη χάσουμε για πάντα», απαντά με ανησυχία.