Η Μάγισσα Επόμενα Επεισόδια 47-48-49

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα 29/1 Επεισόδιο 47

Η Θεοφανώ μέρα με τη μέρα βλέπει να χάνει από κοντά της και τους λιγοστούς συμμάχους που έχει ενώ η ξαφνική αποχώρηση του Αντρέι απ’ τον πύργο αλλά και η ταυτόχρονη απουσία του Μάρκου θα την αναστατώσουν.

Ο Σπήλιος με τον Θράσο και τον Μισέλ μεταβαίνουν στην Αρεόπολη, μετά την προθυμία των καπεταναίων να εντάξουν τον Σπήλιο στο συμβούλιο τους. Θα γίνει το όνειρο του πραγματικότητα ή πρόκειται για κάποια παγίδα;

Ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι για την αποφασισμένη συνάντησή τους, αλλά όταν εκείνος εμφανιστεί τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Ο πύργος των Λασκαραίων θα σειστεί μετά από μια τρομακτική αποκάλυψη.

Η Μάγισσα 30/1 Επεισόδιο 48

Η οικογένεια των Λασκαραίων συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις του Κανέλλου. Η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του ενώ ο Κανέλλος της κάνει μια πρόταση που θα την αναστατώσει.

Ο Θράσος βρίσκεται μια ανάσα απ’ το ν’ αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό της Σκεύως και του Μισέλ. Ο Αντρέι μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του. Θα γυρίσει στον πύργο ή θα φύγει οριστικά απ’ την Μάνη;

Η Γερακίνα έχει βάλει σ’ εφαρμογή το αιματηρό της σχέδιο για να μάθει την αλήθεια για τον Πετρούνη. Η Θεοφανώ ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της, κυριευμένη και πάλι απ’ τη μητέρα της, Άναχιτ.

Η Μάγισσα 31/1 Επεισόδιο 49

Η Θεοφανώ αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της αλλά και να ανακαλύψει την αλήθεια για εκείνη, ξεκινάει μια καινούρια ζωή, αλλά οι αντιξοότητες είναι πολλές.

Η Κυπριανή προσπαθεί να πείσει την Δαμιανή να βρούνε πρώτες την Θεοφανώ και να τη βγάλουν απ’ τη μέση. Όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα, μετά τις αποκαλύψεις του Κανέλλου. Στην προσπάθεια επιβίωσης της, η Θεοφανώ θα βρει στον δρόμο της έναν ανέλπιστο σύμμαχο.