Η Ευγενία καταζητείται για δολονική επίθεση εναντίον ς Ελπίδας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη ζωή της Ευγενίας, καθώς ο Μάρκος αποκαλύπτει σε την για την εγκυμοσύνη της, γιγαντώνοντας τον «πόλεμο» ανάμεσα τους. Κάποια στιγμή, η γιατρός βρίσκει τυχαία την Ελπίδα, η οποία αναλαμβάνει τη φροντίδα του γιου της, του ανάκου,τον οποίο ο Μάρκος της έχει απαγορεύσει να βλέπει.

Αυτό όμως οδηγεί σε μια ακραία εξέλιξη. Συγκεκριμένα, επιχειρεί να σκοτώσει την Ελπίδα και να πάρει το παιδί της. Λίγες ώρες αργότερα, ο Μάρκος ενημερώνεται από την Αλεξάνδρα ότι η Ελπίδα και ο γιος του έχουν εξαφανιστεί, προκαλώντας έντονη ανησυχία και αγωνία. Οι υποψίες στρέφονται προς την Ευγενία, και αρχίζει η έρευνα για τον εντοπισμό της.

Ταυτόχρονα, η κατάσταση της ς της Ελπίδας επιδεινώνεται σημαντικά, και η σύζυγος του Μάρκου αναζητείται από τη χωροφυλακή για την επίθεση κατά της ξαδέρφης του Ιάσονα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Ευγενία να βρει μια κρυψώνα για να κρυφτεί προσωρινά, έχοντας σκοπό να οριστικά τη Μεσσηνία, παίρνοντας μαζί της τον γιο της. Παράλληλα, ο Μάρκος πιστεύει ότι κάποιος βοηθάει την Ευγενία και αποφασίζει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ανακαλύψει την ταυτότητά του και να εκδικηθεί.