Τη στιγμή που η Ειρήνη Κασσιμάτη συμφώνησε να ξινήσει μια νέα ζωή με τον Ιπποκράτη Πανόπουλο, δεν μπορούσε να φανταστεί τα κρυφά μυστικά που ίσως είχε αυτός. Ωστόσο, η αλήθεια που θα αποκαλυφθεί στα επερχόμενα επεισόδια θα την συντρίψει.

Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Συμφώνησε να ανέβει τα σκαλιά τ μαζί με τον αξιωματικό του Λιμενικού αγάπης της για τον γιο του Ορφέα, αλλά και επειδή βλέπει τον ίδιο ως τον φύλακα άγγελό της, όπως έχει υπογραμμίσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, το προφίλ που έχει δημιουργήσει για αυτόν στο μυαλό της δεν θα συμφωνεί με αυτό που θα εκδηλ στα επερχόμενα επεισόδια. Κατά τη διάρκεια του πρώτου καιρού της συμβίωσής τους, όλα θα εξελίσσονται ομαλά, με τον Ορφέα να αντιλαμβάνεται την κοπέλα σαν πραγματική μητέρα.

Ο Τρύφωνας θα είναι ευτυχής για την της κόρης του, και εκείνη θα νιώθει ασφάλεια με τον γοητευτικό άντρα που φροντί να μην της λείπει τίποτα.

Ωστόσο, η αμφιβολία για την αγάπη του και τη σχέση τους θα προκύψει από την επίμονη παρακολούθησή της. Θα του πει, μεταξύ άλλων, “Δεν μου αρέσει να με ελέγχουν, Ιπποκράτη. Δεν μου αρέσει να αμφισβητούν τις προθέσεις μου. Σε παντρεύτηκα γιατί έχω συναισθήματα για εσένα, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να συνεχίσουμε.” Εκείνος φαίνεται να αντιδρά με θυμό.