Σασμός: Οι νέοι ήρωες της του “Σασμός” παρουσιάζονται, και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ανδρέας Βρουλάκης, τον οποίο ενσαρκώνει ο ταλαντούχος Βασίλης Μπισμπίκης…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Ανδρέας Βρουλάκης επιστρέφει…

Ο Ανδρέας Βρουλάκης επιστρέφει στον τόπο του μετά από αρκετά χρόνια στις Τουρκικές φυλακές. Η πραγματικότητα που αντικρίζει τον συγκλονίζει βαθιά. Ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους, όπως οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες, υπάρχουν νέες ερωτικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί, και ο ίδιος πρέπει να αντιμετωπίσει αυτήν την αλλαγή.

Η διάθεση του Ανδρέα δεν είναι να αφήσει τις παλιές διαφορές να ξεχαστούν εύκολα. Εξακολουθεί να τρέφει αντιπάθεια για τον Αστέρη, τον άνθρωπο με τον οποίο η Αργυρώ έχει σχέση, καθώς ανήκει στους Σταματάκηδες, οι οποίοι θεωρούνται εχθροί.

Παράλληλα, ο Παύλος επιχειρεί να διαμεσολαβήσει και να φέρει ειρήνη στην Άνω Ποριά. Έχει ήδη κληθεί ο αδερφός του Ανδρέα, Τηλέμαχος, και ο Λάζαρος για μια συνάντηση με τους Σταματάκηδες, προκειμένου να συζητήσουν για τα ζητήματα της οικογένειας τους. Σε αυτόν τον ρόλο του διαπραγματευτή, ο Παύλος επιδιώκει να επιτύχει μια λύση που θα φέρει τον πολυπόθητο σασμό.

Ο Ανδρέας, με τη χαρακτηριστική του βία και αγριότητα, διαφωνεί με τα σχέδια του Παύλου. Η διαφωνία αυτή οδηγεί αναπόφευκτα σε σύγκρουση. Έτσι, ο Παύλος αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την αγάπη του Αστέρη και της Αργυρώς. Τόσο ο Παύλος όσο και ο Ανδρέας είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πεποιθήσεις τους μέχρι τέλους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει αντιπαράθεση και ίσως και απώλεια ζωής.

The post Σασμός: Σφαγή μεταξύ Βρουλάκηδων appeared first on pythia.gr.