Η σειρά «Το Ναυάγιο» εξελίσσεται δραματικά καθώς η Ειρήνη πρόκειται να πέσει θύμα βιαίας επίθεσης δια χειρός ανθρώπων που ο Ιπποκράτης.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις στη σειρά Mega Το Ναυάγιο.

Ο απολύτως αδυσώπητος Ιπποκράτης δεν τάζει να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ειρήνης για να επιτύχει τους σκοπούς του. και πίεσε εκείνη να τον πάρει σύζυγο, φαίνεται ικανοποιημένος με την ιδέα του υ, πιστεύοντας με τον καιρό η Ειρήνη θα αφοσιωθεί σε εκείνον.

Όταν μαθαίνει όμως, σύμφωνα με την αναφορά του περιοδικού My TV, ότι η Ειρήνη έλαβε μια επαγγελματική πρόταση και σχεδιάζει να επαναλάβει την παραγωγή αρωμάτων, εξοργίζεται.

Θέλοντας να την κρατήσει κάτω από τον έλεγχό του, σχεδιάζει να της κλέψει του πολύτιμο τετράδιο που περιέχει όλες τις συνταγές για τα αρώματα. Μόλις θα το χάσει αυτό, γνωρίζει καλά ο Ιπποκράτης ότι δεν θα μπορεί να επιτύχει την ανεξαρτησία της.

Καθώς η σειρά συνεχίζεται, θα δούμε την Ειρήνη να εξαπίνης από τους συνένοχους του Ιπποκράτη. Αυτοί θα της αρπάξουν το τετράδιο μέσα από τα χέρια, ενώ εκείνη δεν θα μπορεί να αντιδράσει. Η ξαφνική επίθεση από την μια ξυπνά φόβους για την της και από την άλλη δυσανασχετεί για την απώλεια του τετραδίου της.

Στο σημείο αυτό, η Ειρήνη αποφασίζει ότι τα όνειρά της για την επαναφορά της παραγωγής αρωμάτων αστρέφονται, ενώ ο Ιπποκράτης την παρηγορεί δείχνοντάς της την φροντίδα του. Φυσικά αγνοεί το γεγονός ότι ήταν εκείνος που προκάλεσε την κλοπή και βρίσκει παρηγοριά στο πλευρό του.