Το της Ιουλίας: Η είδηση της δολοφονίας που συγκλόνισε την ήρεμη κοινωνία του Τυρνάβου έρχεται σαρώσει την γαλήνη που επικρατεί στο χωριό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το ξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης γοητεύεται από τη όμορφη Ιουλία

Αναζητώντας τη δικαιοσύνη, ο διοικητής της χωροφυλακής αναλαμβάνει την επικείμενη εξιχνίαση του εγκλήματος. Καθώς η πλοκή, ξεκινά μια αλυσίδα ανακρίσεων που συνδέει έναν κύκλο , με κεντρικό πρωταγωνιστή το νομο .

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο έμπειρος αστυνομικός ανακαλύπτει την απόρρητη σχέση που διατηρεί ο Γρηγόρης με την Ιουλία. Δυστυχώς, αυτή η σχέση αποδεικνύεται εμπόδιο στην αποκάλυψη άλλων πληροφοριών σχετικά με τη δολοφονία. Παράλληλα, ο Κωστής Στασινόπουλος επεκτείνει τον κατάλογο των υπόπτων και εκμεταλλεύεται κάθε διαθέσιμη παλιά πληροφορία από το παρελθόν, με σκοπό να αναλύσει την πορεία των γεγονότων.

Από την άλλη, η δολοφονία που έγινε φέρνει στο χωριό τον κουμπάρο του διοικητή της χωροφυλακής, τον Γιωργίκη Προβιό, έναν πλούσιο γαιοκτήμονα από τη Λάρισα.

Όταν ο ισχυρός άντρας πρωτοσυναντά την Ιουλία, εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, λόγω του φόνου που συνέβη στο χωριό, ο αδελφός της, ο Ρήγας, γίνεται ιδιαίτερα εκδικητικός και αποφασίζει να πάρει τον νόμο χέρια του.