Ο Παράδεισος των Κυριών Επόμενα Επεισόδια: Κλείνουν την Στέλλα σε ψυχιατρικό ίδρυμα…

Μόνο η Βικτώρια είναι ικανή να σκεφτεί ένα τόσο τρομακτικό σχέδιο… Απειλώντας τη Λιζέτα με όπλο και χρησιμοποιώντας κρυφή κάμερα για να καταγράφει κάθε βήμα (με σκοπό να αθωώσει τον εαυτό της αργότερα), την οδηγεί στο έγκλημα… Ό,τι συμβεί στη συνέχεια υπερβαίνει κάθε όριο φαντασίας, καθώς η Λιζέτα αναγκάζεται να πυροβολήσει τον – χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σώσει τον εαυτό της.

είς δεν μπορεί να από την διαβολογυναίκα που δεν διστάζει να βγάλει από τη μέση ακόμα και τον άνθρωπο που τον έχει μεγαλώσει σαν δικό της παιδί. Όταν η Πολυξένη εμφανίζεται τρομαγμένη στο σπίτι των Μπουραντά και τους ενημερώνει για ένα ανώνυμο γράμμα που έλαβε, αναφέροντας ότι ο ξανά και πιθανώς νδυνεύει, είναι ήδη πολύ αργά, κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα…

Ο Χριστόφορος, ταραγμένος, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας (για λόγους που είναι προφανείς), ενημερώνει την αστυνομία. Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης, διαπιστώνοντας την εξέλιξη της ς της Όλγας με τον Σωτήρη, αποφασίζει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να τους χωρίσει.

Ταυτόχρονα, οι γιατροί, βλέποντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα των κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων της Στέλλας, συνειδητοποιούν ότι η νεαρή κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κι έτσι να την κλείσουν σε ψυχιατρικό ίδρυμα για περαιτέρω παρακολούθηση και φροντίδα.