Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το Ναυάγιο είναι μία από τις σειρές που έχουν κάνει πάταγο μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά. Η σειρά του Mega σαρώνει στην τηλεθέαση και οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι και πάλι καθηλωτικές.

Ο Ιππος είναι ένας μυστήριος χαρακτήρας της σειράς. Η της γυναίκας του τον περικυκλώνει με στα μάτια των άλλων. Μία ανακάλυψη στο ναυάγιο όμως θα ανατρέψει τα πάντα.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Πνίγηκε η γυναίκα του Ιπποκράτη στο Φοίνιξ;

Μετά τη βύθιση του πλοίου οι ζωές όλων των εμπλεκόμενων έχουν ξει ριζικά. Πολλά μυστικά αποκαλύπτονται και ένα από αυτά θα αφορά και τον Ιπποκράτη.

Ο συνεχίζει να έχει στο σπίτι του υπό την προστασία του την Ειρήνη. Ο λιμενικός έχει αναπτύξει ιδιαίτερα συναισθήματα για εκείνη και σιγά σιγά αρχίζει να της το δείχνει. Την προσκαλεί μάλιστα για δείπνο όμως η κοπέλα αρνείται καθώς δεν είναι έτοιμη ακόμη για να συνεχίσει στη ζωή της.

Αυτό που απασχολεί τον λιμενικό είναι η εξαφάνιση της γυναίκας του και το πως η αδερφή της, η Ευγενία, κάνει τα πάντα για να βρει τα ίχνη της.

Η ανα στην υπόθεση της εξαφάνισης της Κλαίρης έρχεται σύντομα καθώς οι λιμενικοί βρίσκουν μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο σε μια αποθήκη. είς δεν έχει αναζητήσει αυτή τη βαλίτσα. Πάνω της αναγράφεται το όνομα της Κλαίρης και οι λιμενικοί καλούν άμεσα τον Ιπποκράτη.

Εκείνος ανοίγει τη βαλίτσα και βρίσκει πράγματι μέσα πράγματα της Κλαίρης. Η ανακάλυψη αυτή τους ταράζει και ιδιαίτερα την Ευγενία η οποία φοβάται πως η αδερφή της έχει πνιγεί. Η Ευγενία θα αναζητήσει για ακόμη μία φορά απαντήσεις από τον Ιπποκράτη αλλά εκείνο την αποφεύγει ξανά.

Η απορία παραμένει: ήταν πράγματι η Κλαίρη στο ναυάγιο ή κρύβει κάτι ο Ιπποκράτης που προσπαθεί να το κουκουλώσει;

Δείτε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Βασίλης ρωτάει τον Γιώργη για τον εραστή της Ασημίνας – Τέλος η Ειρήνη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα βάζει τέλος στον Μαθιό με πλεκτάνη

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Βόμβα των Λασκαραίων – Η Θεοφανώ γεννά τον διάδοχοSource link