Η Γη της Ελιάς: Η ομηρία από τους ληές στο σπίτι του Ισίδωρου στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” αφήνει πίσω της θύματα. Ο Ισίδωρος πυροβολεί και σκοτώνει έναν από αυτούς, ωστόσο, θα έχουμε και έναν τραυματισμό, αλλά δεν θα είναι ο Ισίδωρος, όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Σατανικό σχέδιο…

Λίγο αργότερα, ένα ακόμα τραγικό γεγονός συμβαίνει στην οικογένεια των Βρεττάκων, καθώς το μωρό της και του Μάνου χάνεται. Σε έναν υπέρηχο που κάνει η Μαρίνα, ο γιατρός δεν βρίσκει κανέναν καρδιακό παλμό και διαπιστώνει ότι το μωρό έχει πεθάνει μέσα της.

Η , αλλά και η σχέση της με τον Μάνο θα δοκιμαστούν σκληρά. Όμως, όπως θα δούμε, αυτό δεν θα διαρκέσει , γιατί η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από όλους και όλα.

Οριστικός θα είναι ο ς της Αντωνίας με την Αλκμήνη και μάλιστα πάρα πολύ άσχημος και επεισοδιακός. Την ίδια στιγμή, ο θα έχει να διαχειριστεί δύο πολύ σημαντικά πράγματα.

Τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν τα εγκλήματά του, μετά την επίθεση στο σπίτι του Ισίδωρου, αλλά και τη “βόμβα” που έσκασε στην οικογένειά του. Ο Δημοσθένης θα καταστρώσει ένα ακόμα σατανικό σχέδιο, με στόχο αυτή τη φορά την ίδια του τη γυναίκα, μετά την αποκάλυψη ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί.

Ευχάριστα θα είναι τα νέα για τη , καθώς τη βγάζουν μεν σχεδόν νρή από τη θάλασσα, αλλά ο Μιλτιάδης που ηταν στη διπλανή βάρκα της κάνει ΚΑΡΠΑ και την επαναφέρει στη ζωή. Μάλιστα, η υγεία της θα επανέλθει πάρα πολύ γρήγορα. Μετά από αυτό το γεγονός, θα δούμε τον Μιλτιάδη να κάνει πίσω και να μην δέχεται να εκπληρώσει τον όρκο του να καταστρέψει τους Στεφανέους.

Σε καλό δρόμο φαίνεται να μπαίνει και ο Πότης σε σχέση με την Αννα. Επιτέλους, να της μιλήσει για τα αισθήματά του και εκείνη δείχνει να αρχίζει να τον βλέπει με διαφορετικό μάτι. Τέλος, τον μεγαλύτερο Γολγοθά θα τον ανέβει η Ιουλία, η οποία θα αναγκαστεί να μιλήσει για το παρελθόν της στον Στάθη και να του ότι η κόρη τους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζει και να έχει δοθεί παράνομα για υιοθεσία, ζητώντας του να την βοηθήσει για να τη βρουν.