Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια: Ο Κουράκος και η Δήμητρα δεν μπορούν να αντισταθούν στην έντονη έλξη που νιώθουν και συναντιούνται συνέχεια… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 18-19-20-21-22

Η Ιουλία και ο Στάθης δίνουν εντολή σε ντετέκτιβ να εντοπίσει την κόρη τους, ελπίζοντας πως έτσι θα μια ευκαιρία να της εξηγήσουν την αλήθεια. Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

16/10 Επεισόδιο 18

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς έρχονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο παλιός Λοχίας κάνει την επανεμφάνιση του στο . Ο Κουράκος έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Ορέστη, εξαιτίας της σχέσης του με τη Δήμητρα που φαίνεται να έχει συνέχεια.

Ο εξομολογείται στην Αμαλία πως δεν του περνάει αδιάφορη, αλλά η διαφορά ς τους τού αναστολές, καθώς φοβάται τα σχόλια του κόσμου. Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο. Εκείνος νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Μαρίνα όμως αρνείται, οδηγώντας τον Μάνο στη σκέψη του χωρισμού.

17/10 Επεισόδιο 19

Ο Κουράκος και η Δήμητρα νιώθουν αμηχανία μέσα στο Τμήμα. Ο Μάνος, απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας η οποία δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό, ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου. Εκείνος μιλά στη Μαρίνα, αλλά δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει. Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Στάθης, βλέπει τη στάση της Ασπασίας και του Δημοσθένη απέναντι στον Ορέστη και προσπαθεί να τους συνετίσει για να μην γαντζωθούν πάνω του. Η Μαργαρίτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που της δίνει τις απαντήσεις για την επίθεση και τις απειλές που δέχεται. Η Δήμητρα και ο Κουράκος δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους. Ο Στάθης και η Ιουλία μαθαίνουν ποια είναι η κόρη τους και ότι ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

18/10 Επεισόδιο 20

Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Άννα και η Βασιλική τους βλέπουν και στη Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Ο Μιλτιάδης και η κμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά «σ' αγαπώ».

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη με τον Χρήστο βνται σε τέλμα και να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετά την Ντάρνα η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες. Η Αρετή πετυχαίνει την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει το «καρφί» της.

Θύμα ξυλοδαρμού πέφτει η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα. Ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί ό,τι περνάει απ' το χέρι τους για να τον περιθάλψουν. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της.

19/10 Επεισόδιο 21

Η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχτηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ' αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Tik Tok. Η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι της Αθηνάς για να νιώθουν πιο ασφαλείς.

Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα. Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Η ξαφνική απουσία της Ιουλίας δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία κι αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη.

Έτσι, ο Ισίδωρος αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι τη γιατρό.

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος 20/10 Επεισόδιο 22

Η Αθηνά λέει στη Μαρία ότι, λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνει να πάει στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να καλέσει την παρέα για παίξουν χαρτιά.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα δεν μπορούν να αντισταθούν στην έντονη έλξη που νιώθουν και συναντιούνται συνέχεια. Ωστόσο, τους τυλίγουν οι τύψεις αλλά και το άγχος της επαγγελματικής τους σχέσης. Η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς να διστάσει πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα, δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού.