Η Γη της Ελιάς: Η άφιξη της Αριάδνης στη θα φέρει μεγάλες …. Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη καταφθάνει στη Μάνη…

Το ζευγάρι, Ιουλία και Στάθης, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξαναβρεί τη χαμένη ς , αλλά και για να αναπληρώσει τον πολύτιμο που χάθηκε χωρίς εκείνη.

Η Αριάδνη, πλέον, καταφθάνει στη Μάνη και αρχίζει να εντάσσεται σ οικογένεια Βρεττάκου. Η Ιουλία επιδιώκει με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης της, και για τον λόγο διοργανώνει μια οικογενειακή συνάντηση με τον Ισίδωρο και τον Μάνο, προκειμένου να συζητήσουν την περιουσία της.

Έτσι, το μερίδιο της Μυρτάλης, το οποίο προηγουμένως επανέλθει στην οικογένεια, πλέον περνάει χέρια της Αριάδνης. Η Ιουλία απαιτεί η κόρη της θα συμμετάσχει ενεργά στο ελαιοτριβείο και να έχει ίσα δικαιώματα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Μένει να δούμε, ωστόσο, εάν η ίδια η κόρη της, Αριάδνη, θα δεχτεί αυτό τον όρο ή αν θα αντιδράσει έντονα στη νέα κατάσταση. Πλέον, η Αριάδνη έχει καθιερωθεί στο σπίτι τους και ανατρέπει τη ζωή της οικογένειας στη «Γη της Ελιάς».