Η Αρετή ενθουσιασμένη λέει στην Βασιλική ι την Ασπασία ότι ο Τάσος της έκανε πρόταση γάμου. «Μαμά αλήθεια τώρα;», την ρωτά άναυδη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Αμέ! Και θα παντρευτώ με τιμή και δόξα για να σκάσει ο ς σου και νυφικό θα βάλω και θα καλέσω και ολάκερη τη Μάνη και θα κάνω και παιδί- έχω περίοδο εγώ ακόμα! Πάνω στα ντουζένια μου είμαι! Όχι θα κάνει τον μάγκα ο πατέρας σου με την εξώγαμη την κόρη! Τώρα θα δούνε όλοι ποια είναι η Αρετή! Θα φάνε τα λυσσακά τους! Βρε ουστ! Τι με κοιτάτε; Πείτε κάτι; Δεν θα μου ευχηθείτε, η ώρα η καλή; Νυφικό θα βάλω οπωσδήποτε! Αυτά με τα ταγιεράκια δεν τα καταλαβαίνω! Και η εγγόνα μου παρανυφάκι!!» λέει η Αρετή και η Ασπασία προσπαθεί να την συνέρει.

«Θα τον πάρω και δεν ακούω κανέναν! Στο γάμο μας θα καεί ολάκερη η Μάνη! Και επειδή είμαι ανώτερος άνθρωπος, θα καλέσω και τον Στάθη να με καμαρώσει νυφούλα!», συνεχίζει η Αρετή και γελάει μόνη της.

Λίγο αργότερα, όταν η Βασιλική, η Ασπασία βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσουν μόνες με την Αρετή. «Θέλω να ξέρεις ότι είμαι πολύ χαρούμενη για ! Σου αξίζει να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Και μην το κάνεις για εκδίκηση στον Στάθη, κάντο για σένα, για να βρεις επιτέλους την ευτυχία!», της λέει.

«Άντε, τώρα η σειρά σου, άνοιξε τα σου να βρεις κανέναν! Ξεκόλλα, βγες έξω να ς κόσμο και να σε δούνε κι αυτοί!», την συμβουλεύει η Αρετή, αλλά εκείνη διαφωνεί και δηλώνει: «Ότι και να λέμε, ο είναι αξεπέραστος!»…