Η Ανθή δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει στον Τάσο την αλήθεια για το ποια είναι και το τι έχει συμφωνήσει να κάνει. Την ίδια στιγμή, η Φαίδρα ανακαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του Άρη και αποφασίζει να συμμαχήσει με την , η οποία παλεύει να απελευθερωθεί από τα χέρια του.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Ant1, «Μετά τη φωτιά», στα επόμενα επεισόδια.

Έπειτα από πολλή προσπάθεια τα καταφέρνει, και ο Χρηστάκ τη βοηθά να κρυφτεί ώστε να του . Έξαλλος ο Άρης, προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να μελετήσει τις επόμενες κινήσεις του, όταν ο Αλέξανδρος έρχεται να τον δει και να του αποκαλύψει ότι αυτός που τον μαχαίρωσε ήταν ο Τάσος.

Η Ειρήνη, ο και ο Νίκος δέχονται με χαρά τη βοήθεια της Φαίδρας, η οποία ανακαλύπτει ένα λάθος που είχε κάνει ο Άρης στο παρελθόν και τους δίνει ένα μεγάλο εναντίον του.

Πλέον, όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν αυτή τη γυναίκα που είχε χτυπήσει παλιότερα ο Βενιέρης και να την πείσουν να καταθέσει εναντίον του. Οι έρευνές τους οδηγούν ηθοποιό Μάγδα Καλογήρου, την ώρα που ο ίδιος ο Άρης, ανυποψίαστος για τις κινήσεις τους, πηγαίνει να συναντήσει τον Αποστόλη στη φυλακή.

Εκνευρισμένος αυτός, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, κατηγορεί τη Φαίδρα και την Ανθή ότι καλύπτουν τον Τάσο, ο οποίος μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο, κι ο Βενιέρης πηγαίνει αμέσως να τις εκβιάσει ότι υποθάλπουν έναν εγκληματία.

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος, όμως, πάντα θερμοκέφαλος, απάγει τον Τάσο και τον κρατά όμηρο. Ενώ η Ιωάννα με τον Νίκο και τον Οδυσσέα καταφέρνουν να πείσουν τη Μάγδα να εξεταστεί για να επιβεβαιωθεί ότι υπέστη κακοποίηση, η Φαίδρα, υπό το βάρος του εκ του Άρη, σηκώνει τα χέρια ψηλά και εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον φέρει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.

Έτσι, ξεκινά νέος αγώνας δρόμου ώστε οι τέσσερις φίλοι να φέρουν τη Μάγδα για κατάθεση προλάβει ο Άρης να τη βρει και να εξαφανίσει τα της. Την ίδια στιγμή ο Κώστας, με τη βοήθεια της Άλις, αποφασίζει να πάρει πίσω τους κλεμμένους πίνακες που θα τον βγάλουν από το οικονομικό αδιέξοδο…