Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται να ταράξουν γαλήνη στον “Παράδεισο των Κυριών”. Ο ς, έχοντας από τον Χρήστο την αλήθεια την πυρκαγιά, σπεύδει στον Ντίνο για να αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το μυστήριο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις στον Παράδεισο των κυριών.

  • Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Ντίνο την ευθύνη του Σίμου και της Βικτώριας για την πυρκαγιά.
  • Η Αμαλία αμφιταλαντεύεται, έχει γίνει έρμαιο των αμφιβολιών.
  • Ψέματα και μυστικά τροφοδοτούν την καχυποψία και την ένταση.
  • Η Αμαλία ομολογεί στον Σίμο τα εγκλήματα και την άγνωστη καταγωγή του.
  • Ο γάμος τους κλονίζεται από τις σκληρές αλήθειες.

Η Αμαλία, έρχεται αντιμέτωπη με κάποιες πληροφορίες που την ανησυχούν, καθώς ο Ντίνος μοιράζεται μαζί της ότι έχει πει ο Πάρης. Η σκιά της αμφιβολίας σκιάζει την σχέση της με τον Σίμο.

Παράλληλα, ο Ντίνος, βυθισμένος σε σκέψεις, ξεκινά έρευνα για να διαλευκάνει την αλήθεια. Η Αμαλία, αρνούμενη να πιστέψει τις κατηγορίες, έρχεται σε ρήξη με τον Ντίνο.

Σε μια προσπάθεια να καλύψει την συνάντησή της με τον Ντίνο, η Αμαλία λέει ψέματα στον Σίμο. Ομως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Ο Σίμος, μαθαίνοντας την αλήθεια, υποψιάζεται πως έχει κρυφό δεσμό.

Η Μιράντα, όντας στο πλευρό του Σίμου, επιχειρεί να ξεσκεπάσει τον Ντίνο, χωρίς όμως αλεσμα.

Στο μεταξύ, η Αμαλία, μη μπορώντας να κρατήσει άλλο τα μυστικά που έχει, ομολογεί στον Σίμο την σκοτεινή αλήθεια: την εμ του στον εμπρησμό, τη δολοφονία της Νέλλυς και την άγνωστη ταυτότητα του πατέρα του.

Η ομολογία φέρνει ταραχή και ρήξη στον γάμο τους. Η τους έρχεται αντιμέτωπη με τα φαντάσματα του , θέτοντας σε δοκιμασία την ευτυχία τους.