Ηλέκτρα σημερινό επεισόδιο: Οι έρευνες για τη φωτιά συνεχίζονται με ισχνά αποτελέσματα. Η καθυστέρηση, η θολή ατμόσφαιρα ανεβάζουν συνεχώς την ένταση… Διαβάστε πρώι στο pythia.gr τα επεόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα».

Ηλέκτρα 5/10 Επεισόδιο 4

«Μπορείς να ξεχάσεις το παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει πως θα το ξεπεράσεις»

Επεισόδιο 4ο: Η νέα συνάντησή της με τον Παύλο αναστατώνει την Ηλέκτρα. Του αντιστέκεται, μα την έλκει. Ο Βρεττός πασχίζει να βρει λύση για το ναυπηγείο. Όσο αυτή αργεί, τόσο νος εκνευρίζεται και τα βάζει με όλους. Μα κι όλο το νησί τα βάζει μαζί .

Φαίνεται ότι εκείνο που δεν ήθελε να συμβεί ποτέ, είναι η μόνη επιλογή που του απομείνει: να πουλήσει στον εχθρό του το έργο της ζωής του, το τρίτο του παιδί.

Οι έρευνες για τη φωτιά συνεχίζονται με ισχνά αποτελέσματα. Η καθυστέρηση, η θολή ατμόσφαιρα ανεβάζουν συνεχώς την ένταση. θα εκραγεί πρώτος; Η οικογένεια του καλεί τον Παύλο σε δείπνο.

Κι εκεί, η ματιά του θα πληγώσει την Ηλέκτρα, κατάβαθα. Γιατί ξέρει. Εκείνος πλάτη για το σωστό κι εκείνη για το άδικο. κρύβει, , ο καθένας τους στο σκοτεινό του παρελθόν, που ορίζει τη του στο σήμερα;