Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Γεωργία βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, όπως αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Ο Μπουραντάς την απειλεί και εκείνη πρέπει να αποφασίσει. Αποφασισμένη να ανακτήσει το παιδί της, ζητά βοήθεια από τη Μιράντα να πείσει τον Χριστόφορο να αποσύρει τη μήνυση κατά του Πάρη, προκειμένου να ξαναφέρει ειρήνη στην οικογένειά της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Γεωργία εκβιάζει τον Χριστόφορο

Ο Χριστόφορος αποφασίζει να παραδώσει το παιδί στη Γεωργία, αλλά με έναν όρο: να χωρίσει με τον Πάρη. Ωστόσο, η Γεωργία απαιτεί την τήρηση και των δικών της όρων, θέτοντας τον Χριστόφορο σε δύσκολη θέση.
“Θα χωρίσω με τον Πάρη”, λέει, “αλλά δεν θα σου επιτρέψω να ξαναδείς το παιδί, μετά την πλαστογραφία που έκανες στην υπογραφή του Άγη για να το αποσπάσεις, ενώ εκείνος ήταν νεκρός”. Τελικά, ο Μπουραντάς επιστρέφει το παιδί στη Γεωργία και προσφέρεται να τους βοηθήσει να βρουν ένα σπίτι.

Καθώς η οικογένεια γιορτάζει την επιστροφή του Μάρκου, η έκπληξη είναι μεγάλη όταν εμφανίζεται ο απελευθερωμένος Ρένος, αναστατώνοντας την οικογένεια Γιαννόπουλου που είχε καταλύσει στο σπίτι τους. Παράλληλα, η Δωροθέα διακρίνει το σημάδι στο πρόσωπο της Αμαλίας και τη ρωτά πώς το απέκτησε. Εκείνη υποστηρίζει ότι έπεσε, αλλά η Δωροθέα δεν πείθεται, ενώ η ανησυχία για τον Σίμο αυξάνεται.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ