Μέσα στις σελίδες του τετραδίου της Νεφέλης, ο Παύλος μια επιστολή στην οποία η Νεφέλη εξομολογείται τη δυστυχία της και την επιθυμία της από τη ζωή όλων, κάτι που προ την οψία για αυτοκτονικές τάσεις.

Όλα όσα θα στα επόμενα επεισό της ς της ΕΡΤ1 Ηλέκτρα.

Αναστατωμένος, αναζητά την Ηλέκτρα για να την ενημερώσει για τον κίνδυνο. Η εξαφάνιση της Νεφέλης είναι γεγονός, προκαλώντας αναστάτωση και φόβο καθώς η αναζήτησή της δεν αποφέι καρπούς. Κατά τη διάρκεια της αγωνίας για την ανεύρεση της Νεφέλης, ο Παύλος και η Ηλέκτρα έρχονται κοντά, πιστεύοντας ότι δεν τους βλέπει κανείς.

Ωστόσο, η Μάρω γίνεται μάρτυρας της στιγμής τους και σοκάρεται, αντιλαμβανόμενη την παράνομη σχέση τους. Αυτό την φέρνει αντιμέτωπη με το δίλημμα εάν θα διατηρήσει τον όρκο εμπιστοσύνης που δώσει στον Σωτήρη να μην κρύψει ποτέ μυστικό από αυτόν.

Η Νεφέλη, εξοργίζεται, καθώς καταλαβαίνει ότι οι γονείς πλέον ξέρουν πως είναι ερωτευμένη με τον Παύλο. Τι θα σκεφτεί για να τους αλλάξει γνώμη;

Από την άλλη, ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με την έντονη αντίδραση της Δόμνας, η οποία τον πιέζει να διακόψει κάθε είδους επαφή με την Ηλέκτρα, θυμίζοντάς του την τρέλα της κόρης της στο παρελθόν.