Στην τηλεοπτική σειρά “Παγιδευμένοι”, η έρευνα για τον ένοχο της δολοφονίας του Άκη συνεχίζεται από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, με κάθε έναν από αυτούς να έχει προσωπικές συνδέσεις με την υπόθεση. Από την άλλη, η Άννα αντιμετωπίζει την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού από τους δικούς της ανθρώπους με απογοήτευση και αποφασιστικότητα να μην τους συγχωρήσει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι

Εν τω μεταξύ, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στον Σπύρο ένα μυστικό σχετικά με τη Μελίνα και τον μικρό Μιχαήλ, πράγμα που οδηγεί τον Σπύρο να τον διώξει από το σπίτι. Ο Θοδωρής ακολουθεί τον παππού του και ανακαλύπτει το μυστικό που κρατούσε κρυφό για καιρό, αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους επέζησε τόσο διάστημα.

Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο οικογενειών γίνεται ολοένα και πιο έντονη καθώς η λύση του μυστηρίου της δολοφονίας του Άκη πλησιάζει. Η αστυνομία, παρακολουθώντας στενά τις οικογένειες, βρίσκεται κοντά στην σύλληψή τους. Ανατρεπτικά, ο Γεράσιμος παραδίνεται στις Αρχές, ισχυριζόμενος ότι είναι ο δολοφόνος.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πώς έγινε η δολοφονία, προκαλώντας την άμεση εντολή του Σταύρου για τη σύλληψή του. Η Λίνα νιώθει τύψεις για το συμβάν, και ο Θοδωρής είναι συντετριμμένος. Η Λίνα παραδέχεται στην Άννα ότι είναι η πραγματική δράστης της δολοφονίας του Άκη.

Η σειρά αποκαλύψεων γύρω από τη δολοφονία του Άκη προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη οργή στην Άννα, αλλά αποφασίζει να σταθεί δίπλα στην οικογένειά της ως δικηγόρος υπεράσπισης.