Οι Πανθέοι Επόμε Επεισόδια: Στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος ζητάει από τον Χρυσίνα να αφήσει τον Στέφανο να ασχοληθεί με τα μεταλλεία αλλά ο Χρυσίνας δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Ο Γαλάς έρχεται στο σπίτι της Δέσποινας για να της πει πως δεν πρόδωσε το μυστικό της στον Κίτσο. Όμως, αντί για τη Δέσποινα βρίσκει τον Γεράσιμο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι επεισόδια 69-70

Πέμπτη 15/02

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69
Το σχέδιο του Μαρμάρη για την επίθεση στις αποθήκες προχωράει κανονικά και ο μικρός Σπύρος αναγκάζεται να συμμετάσχει, χωρίς η Νίνα να γνωρίζει το παραμικρό. Ο Ανδρέας, φορτισμένος από τις επιβεβαιωμένες του, ξεσπά στην κλινική και για πρώτη φορά τα εξται όλα στον Λουκά. Την ίδια ώρα έντρομη η Σεβαστή μαθαίνει τις αληθινές προθέσεις της Μάρμως και την απόφασή της να εγκαταλείψει τον Ανδρέα για χάρη του Κίτσου.

Ο Στάθης προσπαθεί να καταλάβει ποια σχέση να είχε ο πατέρας του, στο παρελθόν, με τον Φάνη και την εταιρεία του. Ο Κίτσος συναντιέται με τον πατέρα του και ζητά να μάθει ποια τα πραγματικά αίτια που τον έκαναν να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να εξαφανιστεί για τόσα χρόνια.

Παράλληλα, η Πέλλα ανησυχεί για τον Μαρμάρη και θέλει να μάθει τι ακριβώς σχεδιάζει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Νίνα και ο Λουκάς ετοιμάζουν μια έκπληξη για τον μικρό Σπύρο ώστε να γιορτάσουν μαζί του την επίσημη έγκριση της υιοθεσίας του. Μια έκρηξη όμως στις αποθήκες της ΦΙ-ΠΑΝ θα ανατρέψει τα πάντα…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70
Οι τραγικές εξελίξεις μετά την έκρηξη στις αποθήκες του Φάνη, παγώνουν για την ώρα τα σχέδια της Μάρμως να εξομολογηθεί τα πάντα στον Ανδρέα και να μείνει με τον Κίτσο ενώ παράλληλα η απουσία της Σεβαστής από το σπίτι του Ανδρέα κάνει τη Χρυσοστόμη να ανησυχεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο Στάθης κι ο Φάνης βρίσκουν τον Βαλλίδη και του επιτίθενται, κατηγορώντας τον ευθέως πως αυτός κρύβεται πίσω από τη βόμβα.

Στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος ζητάει από τον Χρυσίνα να αφήσει τον Στέφανο να ασχοληθεί με τα μεταλλεία αλλά ο Χρυσίνας δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Ο Γαλάτης έρχεται στο σπίτι της Δέσποινας για να της πει πως δεν πρόδωσε το μυστικό της στον Κίτσο. Όμως, αντί για τη Δέσποινα βρίσκει τον Γεράσιμο.

Η Πέλλα, μετά από αυτό που έκανε ο Μαρμάρης, προσεγγίζει πάλι τον Μανιάτη. Και αυτή τη φορά ο Μανιάτης είναι αποφασισμένος να στραφεί εναντίον του και να δώσει ένα τέλος στη συνεργασία του με τον Μαρμάρη…