Η κρυφή σχέση της Αριάδνης με ν Χρήστο συνεχίζεται και αποφασίζουν να συναντηθούν σε έναν ξενώνα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η κρυφή σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο συνεχίζεται και αποφασίζουν να συναντηθούν σε έναν ξενώνα μακριά από την Αόπολη να περάσουν μαζί λίγες ώρες και να ζήσουν το πάθος τους. Έπειτα από αυτό το καυτό ερωτικό ραντεβού, η Αριάδνη πλέει σε πελά ευτυχίας και ο Στάθης καταλαβαίνει ότι η κόρη του είναι ερωτευμένη.

Έτσι, λίγο αργότερα αποφασίζει να έχει μια κουβέντα μαζί της. «Κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι ερωτευμένη, δεν θέλεις να μου πεις με ποιον;», την ρωτάει, αλλά δεν να της αποσπάσει λέξη.

Από την άλλη, ο Κουράκος και η Δήμητρα συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ, με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Βαγιάκος και ο Δημοσθένης καταστρώνουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ταυτόχρονα, ο ς έχει κάνει μια συζήτηση στην Βασιλική σχετικά με το θέμα της Αριάδνης. «Είσαι πολύ σκληρή, το ξέρεις; Η κοπέλα το μόνο που σου ζήτησε είναι λίγα λεπτά να μιλήσετε. Είστε και πρέπει να το δεχτεί θέλεις δεν θέλεις. Τι νομίζεις ότι κάνεις; Τόσο εγωίστρια πια; Δεν σε αναγνωρίζω, Βασιλική»,της λέει έξαλλος και ο τσακωμός τους φέρνει τα πρώτα έντονα στη σχέση τους.