Σασμός: Αντρέας και Τηλέμαχος δεν θα ηρεμήσουν αν δεν δουν τον Μαθιό νεκρό

Ο ς είναι νεκρός, αλλά η Βασιλική δε φέρει για την τραγωδία. Θα βρεθεί ο σημείο που κρύβεται με σκοπό να τον όμ ένα λάθος βήμα του θα τον ρίξει κάτω, θα χτυπήσει στο κεφάλι και θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όταν ο Μαθιός πληροφορηθεί τι συνέβη και συνειδητοποιήσει ότι η έγκυος του αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της φυλάκισης, αποφασίζει να πάρει την ευθύνη πάνω του και να παραδοθεί στις αρχές. Θα μάθει όλες τις λεπτομέρειες από την Καλλιόπη για την μοιραία νύχτα και θα απολογηθεί στον Φραγκιαδάκη και τον Γιώργο.

Παρά την πεποίθηση του Αντώνη ότι προστατεύει τη μητέρα του, αναγκάζεται να του περάσει χειροπέδες. Η είδηση εξαπλώνεται σύντομα, και η Εύα σπεύ να ενημερώσει τον Αντρέα Βρουλάκη. «Από την πρώτη στιγμή το ήξερα πως ο Μαθιός έφαγε τον Λάζαρο. Και όλοι με έβγαζαν τρελό. Μιλάνε δήθεν για δυστύχημα για να καλύψουν τον αλήτη. Πάντα κατηγορούν εμάς και προστατεύουν τους Σταματάκηδες», θα της πει και θα τη ρωτήσει αν εξακολουθεί να έχει στο στόχαστρο της τον Μαθιό.

Η Εύα, πιστεύοντας πως ίσως ο εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του αδερφού τη, κάτι που ο Αντρέας δεν γνωρίζει, του απαντά «Ναι» και τότε, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi , της : «Τι λες να τον κανονίσουμε μαζί; Να τον στείλουμε στον αγύριστο μια για πάντα;» Η αντίδρασή της είναι αρνητική και έντονη. Του ζητά να ηρεμήσει και να μην κάνει καμία κίνηση πριν ξε η υπόθεση. «Θα χαρώ μόνο όταν μπει στο χώμα», θα είναι η τελευταία κουβέντα του Αντρέα.