Έρωτας Φυγάς Επόμενα Επεισόδια: Η ψυχικά διαταραγμένη Νότα επιτίθεται στην Αλεξάνδρα…

Η συνέχεια της καθημερινής δραματικής σειράς εποχής του ΟΡΕΝ, «Έρωτας φυγάς», υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συγκλονιστική και ανατρεπτική. Για ακόμα μία φορά, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος βρίσκονται ξανά θύματα των συγκυριών, όταν αποφασίζουν να το σκάσουν μαζί με τα παιδιά τους, επιδιώκοντας να ζήσουν ευτυχισμένοι μακριά από όσα τους χώρισαν.

Η τύχη φαίνεται να χαμογελά στο ζευγάρι, καθώς ο Ιάσονας προγραμματίζει ένα ταξίδι στην Αθήνα. Ωστόσο, η Νότα, ενημερωμένη για τις προθέσεις τους, αποφασίζει να τους εκβιάσει. Παρά τις πιέσεις, το ζευγάρι δεν υποχωρεί και επιμένει στο σχέδιό του, επιδιώκοντας την κατάλληλη στιγμή για τη φυγή του.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Όμως, εμφανίζονται νέα εμπόδια, όπως η παρουσία της Ουρανίας και μια απρόσμενη κακοκαιρία. Παρ’ όλα αυτά, με αποφασιστικότητα, τα αντιμετωπίζουν, με τον Μάρκο να αναλαμβάνει την απομάκρυνση της Νότας. Λίγο πριν τη μεγάλη φυγή τους, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, προσπαθώντας να τη σκοτώσει.

Η κοπέλα σοκαρισμένη, παλεύει για τη ζωή της, ενώ ο Μάρκος πλησιάζει για να βοηθήσει και οι δυο τους καταφέρνουν να αποτρέψουν την τραγωδία. Αμέσως μετά, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο και φεύγουν. Η Νότα, όμως, χωρίς να χάνει χρόνο, κατευθύνεται προς το αρχοντικό του Δεμερτζή στο Κιάρι, για να τον ενημερώσει ότι η σύζυγός του το έσκασε με τον Μάρκο.